FOTO: dit is de nieuwe vriendin van Temptation-Greg

Celebs door Elsemieke

Greg ken je ongetwijfeld nog wel van zijn deelname aan Temptation Island, waarin hij samen met zijn toenmalige vriendin Karina verscheen. Doordat Greg het al snel druk had met andere dames op het eiland en Karina vervolgens op de dreamdate het bed deelde met verleider Daryl, gingen de twee uit elkaar. Greg zelf heeft nu een nieuwe liefde gevonden.

FOTO: zo zagen de Terror Twins er uit vóór alle cosmetische ingrepen

Dit is de nieuwe vriendin van Greg uit Temptation Island

Hoewel zijn relatie met Karina Temptation Island niet overleefde, lijkt het erop dat Gregory weer de liefde gevonden heeft. Hoewel hij afgelopen zomer nog liet weten dat hij geen nieuwe liefde wilde - “mijn liefdesleven nu ligt stil, ik ben er écht even klaar mee” - lijkt er nu dus op dat Greg tóch weer gelukkig is in de liefde. Via zijn Instagram Stories deelt hij wat schattige filmpjes met zijn nieuwe liefje. Het gaat om het lingeriemodel Anna Bron. Op Instagram en OnlyFans heeft zij veel volgers vanwege alle sexy filmpjes die ze deelt. 

Boerinnenkalender

En ook op Instagram zien we dat de twee volop beelden met elkaar in hun Instagram Stories zetten, zelfs knuffelend in bed. Anna komt net als Greg uit Groningen en daar is ze duidelijk trots op. Zo stond ze al eens op de cover van de Boerinnenkalender en poseert ze op haar Twitter in lingerie voor een tractor. 

Foto: RTL

Lees ook: Molly (27) is een furry: "Ik heb een affaire met een menselijk paard”