Sarah van Soelen reageert op comeback André Hazes: "hij kan dit aan"

Celebs door Elsemieke

André Hazes (28) kondigde gisteren zijn muzikale comeback aan op social media. De zanger zat in 'de meest donkere periode van zijn leven', maar is nu weer klaar om op te treden. Zijn ex Sarah van Soelen reageert bij RTL Boulevard. "Ik hoop dat hij veel voor zichzelf heeft geleerd."

Sarah had vorig jaar een relatie met André Hazes, maar in december besloten de twee een pauze in te lassen. Al snel gingen er geruchten dat André bezig was met een andere vrouw, maar deze relatie is nooit door de zanger bevestigd. Tussen hem en Sarah van Soelen kwam het niet meer goed. "Ik hoop dat het goed met hem gaat en dat hij zichzelf herpakt heeft", zegt ze tegen RTL Boulevard over zijn aangekondigde comeback. Sarah van Soelen kan zijn moeilijke periode bevestigen. "Ik weet dat hij in een donkere periode heeft gezeten. Ik ben daar zelf ook bij geweest en dat vond ik heel erg om te zien.

Rachel en Sarah van Soelen

"We hebben alles op alles gezet en hem laten helpen. Ik hoop dat hij veel voor zichzelf heeft geleerd, weet wat hij leuk vindt, goede mensen om zich heen heeft en van zich af heeft leren bijten en met beide benen op de grond staat, want hij kan dit aan. Hij is de liefste die ik ken." Sarah roemt ook haar ex-schoonmoeder. "Ook ben ik trots op zijn moeder die dag en nacht voor hem heeft gezorgd. Ze heeft zich echt om hem bekommerd." 

Wel vindt Sarah het lastig dat André nu weer veel in de media is. "We hebben zelf geen contact. Dat vind ik heel jammer want ik ben ook mijn maatje kwijt. Ik weet dat hij een hart van goud heeft en mijn deur staat altijd voor hem open." De ex van André is wel van plan naar de documentaire gaan kijken, ook al is ze er uit geknipt.