Rapper Sjors komt uit de kast: "voel me meer vrouw dan man"

Celebs door Elsemieke

De Limburgse raplegende Rapper Sjors blijft ons allemaal verbazen. Onlangs kwam hij in het nieuws omdat hij een relatie had met een oudere vrouw. Dit keer is hij in the picture omdat hij uit de kast komt op zijn Instagram.

Rapper Sjors was in maart 2013 te gast in het programma Man Bijt Hond van de NCRV en sindsdien duikt hij af en toe op in de media. Hij is vooral bekend van de uitspraak: “Ik heb net een broodje pindakaas gegeten”, maar inmiddels heeft hij heel wat uitgespookt. Hij duikt op in BOOS-afleveringen, maakte een pornofilm met een transgender vrouw, viel op door zijn agressie, werd enorm ziek, maar hij is ook opvallend door zijn bijzondere relaties. Sjors stond al eerder open voor een nieuwe liefde en plaatste geregeld oproepjes op zijn Facebook dat hij op zoek was naar een oudere dame uit de omgeving Limburg. En dat was gelukt. "Jaaa ben verliefd op oudere." Helaas was de liefde van korte duur tussen hem en zijn oudere vriendin.

Als een vrouw

Inmiddels heeft Rapper Sjors weer iets nieuws om zijn volgers mee te verbazen. Op zijn Instagram is te zien hoe Sjors zich heeft opgemaakt, en uit de kast komt. Hij post een reeks foto's van zichzelf met make-up op, maar daar blijft het niet bij. Hij post ook een foto van de LGBTQ-vlag, waarmee hij suggereert niet hetero te zijn. “Voel mij als een vrouw, niet als een man." Wij zijn benieuwd of dit echt zo is en zo ja, wie weet zien we hem dan binnenkort met een oudere man opduiken!