Lekker binnengluren: het huis van Carice van Houten staat te koop

Celebs door Laura

‘Onze’ Carice is niet zo vaak meer op Nederlandse bodem te vinden. Met haar beroemde man Guy Pearce en haar zoontje Monte reist ze voor acteerklussen van set naar set. Haar huis in Amsterdam aan de Eerste Jacob van Campenstraat stond daarom (spreekwoordelijk) maar wat te verstoffen en staat nu te koop.

het huis van Carice van Houten staat te koop

Onbewoonbaar?

Toen de actrice het huis in 2008 voor 1,2 miljoen kocht, noemde ze het nog ‘onbewoonbaar’ vanwege diverse mankementen, waaronder de aanwezigheid van slakken, vocht en schimmel. Het lijkt erop dat de problemen inmiddels helemaal zijn verholpen, want op Funda is een prachthuis te zien! Heel veel planten, stijlvolle meubels en Carice heeft overduidelijk een zwak voor pasteltinten en fluweel. 

Lees ook: Foto: Schrik niet… dit is het nieuwe wassenbeeld van Lady Gaga

Het gaat om een dubbele benedenverdieping van 199 vierkante meter met drie slaapkamers en twee badkamers. Ook heeft het gezellige huis twee dakterrassen en een eigen inpandige garage. Interesse? Voor ‘maar’ 1,5 miljoen is-ie van jou. 

Waar Carice met haar gezin zal gaan settelen is niet bekend. De vraag is of ze zich ergens anders in Amsterdam een huis zal kopen of misschien toch in de buurt van Hollywood of Australië, waar Guy Pearce vandaan komt.

Spot de verzameling badeendjes…

carice van houten huis amsterdamcarice van houten huis amsterdam carice van houten huis amsterdam carice van houten huis amsterdam carice van houten huis amsterdam carice van houten huis amsterdam carice van houten huis amsterdam carice van houten huis amsterdam

Bekijk alle foto's hier.

 

Lees ook: Binnengluren: landhuis van 24 miljoen met eigen waterpretpark, 2 bioscopen en bowlingbaan