Wordt dit de naam van Kim Kardashian’s derde kindje?

Celebs door Roos

Kersvers babynieuws uit LA! Kim Kardashian en Kanye West hebben afgelopen maandag hun derde kindje verwelkomd. Het meisje is via een draagmoeder geboren en nu rest ons nog maar één brandende vraag: hoe zal de kleine spruit heten?!

North mocht kiezen

Er is een theorie. Veel mensen denken namelijk dat het kindje ‘Star’ zal heten. Hoe ze hieraan komen? Nou, het bleek niet eenvoudig te zijn om North voor te bereiden op de komst van haar kleine zusje, omdat haar moeder geen bolle buik kreeg en ze de draagmoeder niet vaak zag. Om North toch een beetje te betrekken bij de zwangerschap, zouden Kim en Kanye overwogen hebben om North de naam te laten uitzoeken. Kanye vond dit sowieso een geweldig plan, aangezien hij denk dat zijn dochter net zo’n ‘creatief genie’  is als hij zelf. Zo lekker bescheiden gebleven hè Kanye. 

In de talkshow van Ellen DeGeneres onthulde Kim recentelijk dat North al haar speelgoed en poppen dezelfde naam geeft, namelijk ‘Star’. Yes, daar komt de theorie vandaan. ‘Star West’, klinkt best aannemelijk na North en Saint, toch? 

Ook leuk: Doe mee aan Het Grote Uitknijp-onderzoek en WIN!