'Hello' daar: afgevallen Adele deelt kiekje van haar 'nieuwe' lijf

Celebs door Laura

Adele herken je aan haar big hairwinged eyeliner en een prachtig vol figuur. Maar zo ziet de 32-jarige popster er niet meer uit. Adele plaatste dinsdag een verjaardagskiekje op haar Instagram dat de monden massaal deed openvallen. We moeten even twee - nee, drie(!) keer kijken... Ze is het toch echt. Adele heeft een heuse transformatie ondergaan en is nu vrijwel onherkenbaar. 

adele

De nieuwe Adele

Het viel fans al eerder op dat de zangeres flink aan het afvallen was. Adele werd gefotografeerd met een opvallend slanker figuur tijdens de verjaardag van rapper Drake en tijdens een vakantie met onder andere Harry Styles en James Corden. We popelden om een kiekje van de zangeres zelf en haar 32-jarige verjaardag was hét moment op the new her te laten zien aan de wereld.

Scheiding

Men denkt dat Adele zoveel is afgevallen als gevolg van een lange en stressvolle scheiding met haar ex-man Simon Konecki. De twee waren in gemeenschap van goederen getrouwd, wat betekent dat de scheiding Adele zo'n 170 miljoen euro kost. Of de zangeres een dieet en fitnessregime volgde is niet bekend. 

2 miljoen likes

Adele straalt op de foto waarop je haar haren los heeft (dat is ook nieuw!) en een nauwsluitende korte jurk draagt. Ze bedankt haar volgers voor 'the birthday love'. Ook grijpt ze de kans op zorgpersoneel te bedanken. “Ik wil alle mensen in de zorg en essentiële werkmensen bedanken om ons veilig te houden terwijl ze hun leven riskeren. Jullie zijn onze engelen!” De positieve reacties stromen binnen onder de foto. Momenteel staat de teller op 2 miljoen likes.

 

Lees ook: FOTO'S: Kylie Jenner koopt nieuwe villa van 36,5 miljoen dollar

Beeld: Brunopress