Deze series verschijnen in februari op Netflix, Videoland & Disney+

Media door Jordan

Een nieuwe maand betekent ook nieuw kijkmateriaal op de streamingdiensten. Speciaal voor jou hebben we een lijstje gemaakt met de nieuwste releases van Netflix, Videoland en Disney+, zodat je niks mist!

Lees ook: Deze nieuwe bioscoopreleases wil je als eerste zien

Netflix-Series

Raising Dion seizoen 2

Na het overlijden van haar man probeert een alleenstaande moeder haar zoon zo goed mogelijk op te voeden. Het gaat alleen niet zo makkelijk als ze erachter komt dat haar zoon wel erg bijzonder is. Dion heeft namelijk superkrachten. Nog een pluspunt van de serie hottie Michael B. Jordan is er ook in te zien. Vanaf 1 februari is seizoen 2 van de serie Raising Dion te zien.

Inventing Anna

De makers van Scandal en Bridgerton komen weer met een nieuwe serie. Inventing Anna vertelt het waargebeurde verhaal van Anna Sorokin aka Anna Delvey. Een Russische-Duitse fraudeur die banken en rijke mensen oplichtte door zich voor te doen als een rijke Duitse erfgename. De rol van Anna Delvey wordt gespeeld door Julia Garner die Ruth Langmore speelt in de Netflix-serie Ozark. Inventing Anna is te zien vanaf 11 februari.

Jeen-Yuhs: A Kanye Trilogy

Gedurende twee decennia volgt een jonge filmmaker het leven van Kanye West. Het is een docu-serie over de carrière van één van de bekendste Amerikaanse rappers. Akte 1 is vanaf 16 februari te zien.

Young Wallander: Killer's Shadow

Als je fan bent van de serie Wallander, is di gevolg zeker een aanrader. Young Wallander gaat over de jeugd van Zweedse misdaad inspecteur Kurt Wallander. Als je bekend bent met Scandinavische detectives weet je dat deze vaak megaspannend zijn en ook deze serie is geen uitzondering. Het tweede seizoen, genaamd Killer's Shadow, is vanaf 17 februari te zien.

Space Force

Steve Carrel speelt een generaal van het Amerikaanse leger die met tegenzin moet gaan samenwerken met een excentrieke wetenschapper. Steve Carrel heeft weer de handen ineengeslagen samen met scenarioschrijver Greg Daniels met wie hij ook het succesvolle The Office maakte. Seizoen 2 is vanaf 18 februari te zien.

Vikings: Valhalla

Na het succes van Vikings komt er nu een nieuwe serie die zich 100 jaar later afspeelt. De verhalen van de beroemdste Vikingen ooit komen voor in de serie. Vanaf 25 februari te zien.

Sweet Magnolias

De serie gaat over een vriendinnengroep genaamd Sweet Magnolias bestaande uit drie besties, Maddie, Helen en Dana Sue. Terwijl Maddie in een scheiding ligt met haar man zetten de vriendinnen samen een spa op in het kleine stadje Serenity. Een heerlijke wegkijker gevuld met drama, verdriet en humor. Seizoen 2 is vanaf 4 februari te zien.

Love is Blind & Love is Blind Japan

Het tweede seizoen van de heerlijke datingshow van Love is Blind komt op 11 februari weer terug op Netflix. Love is Blind is niet zomaar een datingshow, maar heeft een leuke twist erin. De deelnemers moeten proberen een connectie te maken zonder elkaar in het echt te zien. Dit doen ze door op dates te gaan in de ‘pod’, waarbij ze elkaar dus niet zien. De deelnemers zien elkaar pas op het moment dat ze gaan trouwen. Vanaf 8 februari verschijnt de Japanse editie van Love is Blind.

Brooklyn Nine-Nine

Het zevende seizoen van de komische hitserie is vanaf 6 februari te zien. De serie gaat over een politiedepartment in New York City in Brooklyn. De sitcom volgt de rechercheurs die de nieuwe commandant volgen.

Disney+

Pam & Tommy

Vanaf 2 februari is de achtdelige serie over Baywatch-ster Pamela Anderson en Mötley Crüe-drummer Tommy Lee te zien. De speelserie gaat over alle gebeurtenissen die volgden nadat een privé-sekstape zonder hun toestemming via het internet uitlekte.

The Wonderful World of Mickey Mouse

Een geanimeerde streaming televisieserie geproduceerd door Disney. Gevuld met korte fragmenten van Mickey Mouse en zijn vrienden. Leuk om te zien met de kids. Te zien vanaf 18 februari.

The Walking Dead

Vanaf 12 februari is deel 2 van seizoen 11 te zien van de bloedstollende serie The Walking Dead. Als je nog niet bekend bent met de serie: hierbij een korte uitleg. De serie gaat over een groep mensen die proberen te overleven in een wereld vol zombies.

Videoland

The Good Doctor

Wist jij dat The Good Doctor gebaseerd is op een Zuid-Koreaanse televisieserie? Wij ook niet. De serie gaat over een jonge chirurg met autisme die gaat werken in een ziekenhuis. Dr. Murphy blijkt een aanwinst voor het ziekenhuis te zijn en weet zelfs zijn sceptische collega’s voor zich te winnen. Seizoen 5 is vanaf 7 februari te zien.

Ranking The Stars: Valentijnsspecial

Op Valentijnsdag komt er een speciale aflevering van Ranking The Stars. Tisjeboy Jay, Demi de Boer en Niek Marijnissen zullen te zien zijn samen met nog zeven BN’ers. Te zien op 14 februari.

 

ZeroZeroZero

Een machtig Italiaans kartel bestelt een grote vracht met cocaïne. Er zijn veel partijen betrokken bij het verschepen van de bestelling over de hele wereld. Dit wordt goed duidelijk in de serie en dat brengt uiteraard ook de nodige gevaren met zich mee. Vanaf 14 februari te zien.

De Bachelor

Het tweede seizoen van de Nederlanse Bachelor is vanaf februari te zien op Videoland. StukTV-presentator Thomas van der Vlugt gaat deze keer het romantische avontuur aan op zoek naar de liefde. Vanaf 16 februari is de Bachelor weer te zien op Videoland. 

Lees ook: TEST: Met welke realityserie moet jij meedoen?