VIDEO: dit zijn de eerste beelden van De Bachelor met Fabrizio Tzinaridis

Media door Elsemieke

Terwijl wij ons in Nederland opmaken voor een nieuw seizoen van De Bachelor met Thomas van der Vlugt van StukTV, hebben ze in België Fabrizio Tzinaridis als Bachelor. De gespierde Fabrizio kan je nog kennen van Temptation Island en dit jaar gaat hij op zoek naar zijn droomvrouw. De eerste beelden zijn nu vrijgegeven. 

Huh? Deze man beweert dat zijn penis gekrompen is door corona

 

Dit zijn de eerste beelden van De Bachelor met Fabrizio Tzinaridis

Fabrizio Tzinaridis deed in eerste instantie mee aan Temptation Island als verleider, waarna een tweede seizoen volgde met zijn inmiddels ex Pommeline. Daarna was hij lang gelukkig met ene Lotte Vanlingen, maar ook dit liep uiteindelijk op niets uit. Eerder schreef hij op zijn Instagram: "Liefde is één van de mooiste en krachtigste dingen in het leven en op dit moment zou ik liegen als ik zeg dat ik het niet mis. Het goedkeurend oog en de trotse blik van een levenspartner die elke droom ondersteunt is momenteel nog een fantasie. Die geliefde vinden is iets wat tegenwoordig niet meer zo vanzelfsprekend is. Zeker niet voor mij. Ik heb altijd het gevoel gehad dat ik me extra moest bewijzen door mijn reputatie en verleden. Ik heb fouten gemaakt die breed werden uitgesmeerd, maar ik ben meer dan die fouten."

Zoenen en flirten

Vandaag heeft de Belgische zender Play4 de eerste beelden van De Bachelor met Temptation Island-Fabrizio Tzinaridis gedeeld. En die beelden beloven heel veel goeds! De voice-over is ingesproken door seksexpert Goedele Liekens. We zien we dat Fabrizio lekker aan daten is, waarbij er zelfs al zoenen worden uitgewisseld. De namen van de dames zijn nog niet bekend. 

Foto: RTL

Lees ook: 26 x lieve dingen die je kunt doen om romantischer te zijn in je relatie