Lifestyle / Media
Media

Jeugdsentiment: Bassie & Adriaan lanceren hun eigen game

Allememaggies! Was je vroeger fan van clown Bassie en zijn acrobaat Adriaan? Dan word je hier stiekem vast heel blij van. Vandaag lanceert namelijk het eerste mobiele game voor Apple en Android! In 'Bassie & Adriaan: Een gouden vangst' ga je op zoek naar een schat en kom je onderweg bekende personages uit de serie tegen. Nostalgische flashbacks gegarandeerd!

bassie & adriaan een gouden vondst game apple android

Lees ook: De levenslessen van Bassie en Adriaan

Bassie & Adriaan game

De Bassie & Adriaan game 'een goede vangst' is geschikt voor kids vanaf 3 jaar, dus wel erg kindvriendelijk. Maar als volwassen ben je nooit te oud voor je oude maten Bassie en Adriaan. Niks mis met wat jeugdsentiment, toch?

In het spel ga je op schattenjacht. Dit doe je door verschillende puzzels op te lossen. Natuurlijk kom je ondertussen boeven tegen zoals B2, Vlugge Japie en de Baron. Nu al zin in!

De 86-jarige Bas van Toor (Bassie) vindt het geweldig om zichzelf en zijn acrobatenmaatje Adriaan (Ad van Toor) digitaal terug te zien. "Het voordeel is dat we digitaal altijd jong blijven," vertelt hij aan het ANP.

Bassie & Adriaan populair

Hoewel Bassie & Adriaan al lang en breed met pensioen zijn, schiet hun populariteit online nog steeds door het dak. Zo kregen ze in 2020 een YouTube-award, omdat ze 100 miljoen views hadden op YouTube. Wow!

Het spel 'Bassie & Adriaan: Een goede vangst' kun je voor € 2,99 downloaden in de App Store of Google Play Store.

Lees ook: 19 jeugdherinneringen uit de jaren 90 en 00s die Gen Z nooit zult begrijpen

Beeld: BrunoPress