Debbie uit B&B Vol Liefde verkoopt bed and breakfast: "kan niet stilzitten"

Media door Elsemieke

Debbie Breg kennen we nog uit het eerste seizoen van B&B Vol Liefde. In 2019 vertrok ze naar Italië om haar droom te verwezenlijken, maar nu gaat ze een nieuw avontuur aan: haar B&B staat te koop!

B&B Vol Liefde-Simone over Richard: “Hij was ineens 180 graden omgedraaid”

Ik zal de eindeloze herinneringen die ik hier heb gemaakt voor altijd bij me houden, maar nu is het tijd om verder te gaan.. Ik wens de nieuwe Nederlandse eigenaar het allerbeste”, schrijft Debbie op Instagram. Op de vraag wat ze nu dan precies gaat doen, wil ze niet ingaan. Debbie sluit haar bericht af door de nieuwe Nederlandse eigenaar het beste te wensen.

Nieuwe liefde

Niet alleen gaat Debbie een nieuw avontuur aan op werkgebied, ook heeft ze een nieuwe vlam. Aan LINDA vertelde ze eerder: “Ik heb hem in een professionele setting leren kennen. Het is een Napolitaan, dus alsnog een Italiaan, haha. Hij hoorde dat ik aan het programma had meegedaan, waardoor hij wist dat ik vrijgezel was en hij ervoor durfde te gaan. Het programma heeft me dus alsnog in de liefde geholpen. We zijn nu bijna een jaar samen. Het liefst had ik hem al met de hele wereld willen delen, maar vanwege zijn eigen persoonlijke redenen houd ik ‘m nog privé. Maar ik ben heel blij met hem en met hem voel ik de magie waar ik naar op zoek was.”