Petra uit B&B Vol Liefde emigreert definitief naar Frankrijk: "ben dolgelukkig"

Media door Elsemieke

Het tweede seizoen van B&B Vol Liefde was succesvol. Niet alleen vonden Astrid en Harmjan én Martijn en Fenna de liefde bij elkaar, ook Hans en Petra gaan een zonnige toekomst tegemoet. Het gaat zelfs zó goed tussen de twee, dat Petra bij Hans intrekt in zijn B&B in Frankrijk.

Petra uit B&B Vol Liefde emigreert definitief naar Frankrijk: "ben dolgelukkig"

Zien: B&B Vol Liefde-Simone showt kapsel zonder iconische kuif

Petra en Hans zijn sinds B&B Vol Liefde nog dol op elkaar, maar wilden hun romance liever niet labelen. In Jinek vroeg Eva op de man af hoe het zit tussen de twee. Hans gaf aan dat het op "onze leeftijd" niet meer zo makkelijk is om verliefd te worden. "De toekomst zal het uitwijzen.” En dat die toekomst het heeft uitgewezen, is nu wel duidelijk: Petra heeft de koffers gepakt en vertrekt naar Hans in Frankrijk om met hem te gaan samenwonen.

B&B Vol Liefde Petra en Hans gaan samenwonen in Frankrijk

Geen egoïstische keuze

Vrienden en familie laten Petra natuurlijk niet gaan zonder fatsoenlijk afscheid, dus werd de dolverliefde vriendin van Hans zondag verrast met een afscheidsfeestje, georganiseerd door haar vriendinnen. Voor de camera's van RTL Boulevard breekt Petra in tranen uit, want ze gaat familie en haar vriendinnen enorm missen. "Maar ik volg mij hart", aldus Petra. “Het lijkt alsof het een egoïstische keuze is, omdat iedereen achterblijft. Maar soms moet dat wel”, voegt ze daaraan toe. "Ik voel me heel gelukkig. En dat komt mede door Hans.”