B&B Vol Liefde Petra en Hans gaan samenwonen in Frankrijk

Media door Elsemieke

Hans Vroom hoopte met zijn deelname aan B&B Vol Liefde seizoen 2 een leuke vrouw tegen te komen waar hij de toekomst mee tegemoet kan gaan. Petra - die al het langst op het landgoed van Hans verbleef - hield het het langst met hem uit. Het gaat zelfs zó goed tussen de twee, dat ze gaan samenwonen!

Zien: B&B Vol Liefde-Simone showt kapsel zonder iconische kuif

Het tweede seizoen van B&B Vol Liefde was succesvol. Niet alleen vonden Astrid en Harmjan en Martijn en Fenna de liefde bij elkaar, ook Hans en Petra zien het wel zitten samen. Hans is deze week in Nederland met zijn band Miners of Muzo en treedt daarvoor op in Tilburg en Breda. Petra en Hans zijn sinds B&B Vol Liefde nog dol op elkaar, maar willen hun romance liever niet labelen. In Jinek vroeg Eva op de man af hoe het zit tussen de twee. Hans was daar duidelijk in en geeft aan dat het op "onze leeftijd" niet meer zo makkelijk is om verliefd te worden. "De toekomst zal het uitwijzen.” 

Martijn en Fenna van B&B Vol Liefde nemen volgende stap in relatie

Opbloeiende relatie

En dat die toekomst het heeft uitgewezen, is wel duidelijk. Na afloop van het concert in Tilburg onthult Hans dat het nu echt aan is tussen de twee. Hans noemt het “een beginnende opbloeiende relatie” en vertelt ook direct wat hun volgende stap gaat zijn. “Waarschijnlijk in november komt Petra bij mij met haar hebben en houden. Ik heb het hout voor de winter al afgezegd, dat hebben wij niet nodig.” Wat lief!