Lifestyle / Celebs
Celebs

Monique Westenberg feliciteert jarige Andre Hazes: "dankbaar en trots op jou"

Over de afgelopen jaren hadden Monique Westenberg en André Hazes een onstuimige relatie, waar in ieder geval iets heel moois uit is gekomen en dat is hun zoontje André Hazes junior. Dat Monqiue nog steeds heel veel affectie en liefde voelt voor haar ex, blijkt nu uit een emotionele post die ze op Instagram deelt ter ere van zijn 28e verjaardag.  

FOTO: Nick Schilder verschijnt in 'vegan sixpack' op Men's Health-cover

Monique Westenberg feliciteert jarige Andre Hazes

André Hazes blaast vandaag 28 kaarsjes uit en iedereen feliciteert hem massaal. Waaronder ook zijn ex Monique Westenberg. Op Instagram feliciteert ze hem vooral met 'de reis naar zichzelf.' Op Instagram staat de moeder van zijn kind stil bij de groei die André de afgelopen periode heeft doorgemaakt. Ze schrijft bij een foto op Instagram over 'de treinreis' die ze samen hebben meegemaakt. "En daar stappen door de jaren heen veel personen in – en vaak ook weer uit. Jouw trein zat de afgelopen 28 jaar in de fast lane. Alle coupés bomvol met energieën en prikkels. Meestal was jij de machinist, soms hing je wankelend uit de ramen en er zijn ook keren geweest dat je bijna voor je eigen trein lag. Zoals afgelopen jaar.”

De circel doorbreken

In haar bericht lijkt Monqiue te doelen op de emotionele burn-out van de zanger. Afgelopen jaar nam hij namelijk gas terug door al zijn optredens af te blazen en niet meer in media te verschijnen. "Gelukkig ontdekte je ein-de-lijk de handrem en ben je begonnen aan de reis naar jezelf. Je hebt, voor je dit nieuwe levensjaar in gaat, veel wagonnetjes losgekoppeld en daarmee veel patronen en personen achter je gelaten.” Trots is Monique dan ook absoluut op haar ex. "Het is dapper dat je de cirkel nu écht doorbreekt en daarmee jezelf en onze zoon de toekomst geeft die jullie verdienen. Ik ben dankbaar voor en trots op de groei die je doormaakt. Deze reis, met en naar jezelf, is het grootste kado aan jezelf. De mensen die belangrijk voor je zijn, reizen met je mee in jouw trein. Halte voor halte. Happy Birthday.”

Lees ook: Je kunt nu op date met First Dates-barman Victor Abeln

Foto:  BrunoPress