Dit is de winnaar van Prince Charming seizoen 2

Media door Elsemieke

Wekenlang zitten we gekluisterd aan Videoland om te zien hoe het liefdesleven van Chris Berendse verdergaat in Prince Charming seizoen 2. Vandaag was het dan eindelijk zover en zien we wie de prins meeneemt om samen te ontdekken of een relatie erin zit. Let op: spoilers over de finale van Prince Charming seizoen 2.

Dit is de winnaar van Prince Charming seizoen 2

Vorige week moest 

Hevig teleurgesteld moest de hevig teleurgestelde Marcel het Il Palazzo vlak voor de finale verlaten. Chris wees hem uiteindelijk af omdat hij verder wilde met Jakop en Scott en daar was Marcel enorm verdrietig over, maar hij vertelde in de nieuwste aflevering van Prince Charming Viewing Party vorige week dat hij een man in zijn leven heeft. We gaan volgende week in de reünie-aflevering zien met wie hij dan een relatie heeft. Maar eerst is het tijd voor de finale, waarbij we zien of Chris met Jakop of Scott naar huis gaat.

Romantische luchtballon

De aflevering trapt af met de romantische date tussen Chris en Scott, want de twee gaan samen een luchtballon in. De vonken spatten ervan af tussen de twee en we zien dan ook meerdere intieme zoenmomenten. Daarna hebben we de twee weer een heel romantisch moment samen, wanneer we ze in het bubbelbad zien zoenen en praten over een mogelijke toekomst samen. Toch is Scott niet de enige die een romantische date heeft, want ook Jakop kan rekenen op de onverdeelde aandacht van Prince Charming's Chris. 

Verliefde Scott

Dat Chris een fijne vriendengroep en familie om zich heen heeft, is wel duidelijk. De close circel om hem heen mag namelijk in gesprek met Scott en Jakop. Het blijkt al snel dat deze mensen een voorkeur hebben voor Scott, omdat Jakop zich wat teruggetrokken opstelt en aangeeft nog niet verliefd te zijn op de prins. De overduidelijk stralende Scott komt daar meer in de buurt en de intimi van Chris spreken zich dan ook duidelijk uit over hun voorkeur. Ook zij vinden Jakop namelijk wat mysterieus overkomen.

De winnaar van Prins Charming seizoen 2: Scott of Jakop?

Chris staat voor een moeilijke keuze, want duidelijk is dat hij allebei enorm ziet zitten. Toch moet hij bij de laatste ceremonie van Prins Charming seizoen 2 kiezen of hij met Scott of Jakop wil kijken of een relatie en verliefdheid erin zit. "Mijn gevoelens gaan alle kanten op. We zijn alle drie heel erg naar elkaar toe gegroeid. Mijn beslissing vanavond gaat echt pijn doen, en daar zie ik enorm tegenop", vertelt Chris bij aankomst. "Ik had niet gedacht dat ik dit zo moeilijk zou gaan vinden." Uiteindelijk besluit Chris dat hij het advies van zijn vrienden en familie in de wind slaat en afscheid neemt van Scott. "Ja, ik heb wel echt een enorm leuke tijd met je gehad. Ik wil je bedanken voor alle mooie momenten. Je bent een mooi persoon en ik zou zeggen: volg je hart, blijf dat doen", reageert een overduidelijk teleurgestelde Scott.

Reunië-aflevering Prince Charming seizoen 2

Of de twee uiteindelijk een échte match zijn gebleken, is volgende week te zien in de reünie-aflevering. In het voorstukje waarbij Carlo Bozhard de presentatie op zich neemt, is duidelijk te zien dat deze aflevering vol drama zit. Niet alleen zien we dan eindelijk met wie oud-kandidaat Marcel een relatie heeft. Carlo Bozhard vraagt in de preview hiernaar. "Je hebt een liefde!" zegt hij, waarop Marcel reageert: "Ik heb een hele grote liefde". Maar ook wordt duidelijk of Jakop en Chris nog samen zijn. Chris zegt hierover: "Ik vind het wel erg om te merken als de spanningen zo hoog oplopen. Maar ook voegt hij hieraan toe: "Als je merkt dat de twee mannen die jij het leukste vindt, met elkaar naar huis gaan, dan is dit natuurlijk super pijnlijk." Wij zijn super benieuwd over wie dit gaat!

Foto: RTL

Lees ook: André Hazes en Monique Westenberg zijn weer samen gespot