Yay! Too Hot To Handle seizoen 3 is eindelijk hier

Media door Anne-Fleur

We moesten er even op wachten, maar eindelijk is het dan zover: lockdownhit Too Hot To Handle seizoen 3 is vanaf nú te zien. De reality- en datingserie is terug met kersverse nieuwe hot singles die allemaal op zoek zijn naar de ware liefde. Natuurlijk is drama included en kun je daar vanaf vandaag elke week weer van genieten. 

Lees ook: FOTO's: Dusty van Ex On The Beach laat gloednieuwe tanden zetten

Too Hot To Handle seizoen 3 

Dat er een derde seizoen van Too Hot To Handle is gemaakt, is voor velen geen verrassing. De realityserie was wereldwijd namelijk een enorme hit. De nieuwe afleveringen vinden, net zoals in het vorige seizoen, plaats op de Turks- en Caicoseilanden. En zijn er - obviously - weer een hele hap Too Hot To Handle-singles die op het eiland zijn met als doel: een diepere connectie met een andere single opbouwen.

Zo werkt het programma

Maar wat maakt deze serie dan zoveel leuker dan alle andere datingprogramma's? Waar het in andere shows draait om drama en physical touch, gaat het bij Too Hot To Handle erom dat je elkaar juist níet aanraakt. Eigenlijk lijkt dit programma heel erg op Temptation Island. Het verschil is alleen, dat er in deze villa alleen maar singles zitten. Verder is het doel hetzelfde: niet toegeven aan de verleiding. Er mag dus niet gekust of geknuffeld worden en ook seks is ‘verboden’. Overtreed je de regels? Dan zakt de geldprijs van maar liefst 100.000 dollar.

Nieuw seizoen

Like we said: deze show is nét even iets anders dan andere datingshows - en dat is juist wat het zo leuk (en dramatisch) maakt. Seizoen 2 was al geweldig, dus we hebben nog meer zin in dit nieuwe seizoen. Check hier alvast de announcement van Netflix. 

Lees ook: Alle BN'ers gezakt voor hun theorie- of praktijkexamen op SBS

Bron & beeld: Netflix