Lifestyle / Celebs
Celebs

Johnny de Mol over Jeroen Rietbergen: "het is een ongelofelijke klootzak"

Het nieuws rondom The Voice kan je haast niet ontgaan zijn. Vanwege vermeend seksueel wangedrag van verschillende personen die bij het programma betrokken zijn, gonst het al dagen van het nieuws rondom The Voice. De meeste aantijgingen gaan over bandleider Jeroen Rietbergen en daarom is hij ook opgestapt. Johnny de Mol laat ook van zich horen in zijn eigen talkshow.

Johnny de Mol over ex-zwager Jeroen Rietbergen: "het is een ongelofelijke klootzak"

Afgelopen weekend bleek dat de bandleider van The Voice, de inmiddels ex-man van Linda de Mol en dus de oom van John de Mol, bedenker van het succesvolle programma, Jeroen Rietbergen per direct opstapt bij het programma. Jeroen zegt in zijn statement dat hij 'contact van seksuele aard' heeft gehad met vrouwen die bij het programma zijn betrokken. Bij zijn vrouw Linda de Mol bleef het een paar dagen stil, maar gisteren kwam ze met een statement dat ze de relatie met Jeroen heeft verbroken. 

Emotioneel

Johnny de Mol, de neef van Linda, heeft gisteren in zijn talkshow ook uitspraken gedaan over de situatie rondom zijn familie. "Het belangrijkste is dat we (de BOOS-aflevering,red) donderdag moeten afwachten. En dat we het onafhankelijk onderzoek moeten afwachten voor we insinuaties maken en met vingers gaan wijzen. Wat er nu is gebeurd, is al heftig genoeg. Er is emotie bij de familie, ik ben zelf ook niet objectief."

"Hij schaamt zich kapot"

Afgelopen zaterdag schreef Jeroen Rietbergen in een statement nog dat hij en Linda even uit elkaar zijn gegaan vanwege alle beschuldigingen, een aantal jaar geleden. Johnny vertelt in zijn talkshow dat hij dit niet wist. "Niemand in de familie wist hiervan." Hij vindt Jeroen dan ook een 'ongelooflijke klootzak'. "Het is echt een lul-de-behanger." Toch is het tegenstrijdig voor Johnny. "Maar we houden wel van hem. Hij schaamt zich kapot. Linda heeft ook een jonge dochter die hem als bonusvader ziet..." 

Lees ook: Vanaf déze datum staat De Bachelor 2022 met Thomas van der Vlugt op Videoland