Lifestyle / Celebs
Celebs

Johnny de Mol reageert op alle ophef TVOH: "Er is veel emotie"

Het gaat de afgelopen dagen alleen over één ding: het seksuele wangedrag binnen The Voice of Holland. Dit is hét nieuws van de dag (en week). Ook in de talkshow HLF8 van Johnny de Mol - zoon en neef van - moet het onderwerp zeker voorbijkomen. Wel geeft de presentator aan moeite te hebben met de komende aflevering.

johnny de mol reactie tvoh ophef

Lees ook: Stekker uit The Voice of Holland vanwege seksueel wangedrag: dit is wat we tot nu toe weten

Dubbel gevoel

In de ochtendshow van radiozender 100% NL vertelt Johnny de Mol hoe hij zich voelt na alle ophef rondom The Voice. Het komt allemaal natuurlijk erg dicht bij zijn privéleven, maar toch gaat hij erover praten in zijn dagelijkse talkshow HLF8. Hij zegt: "We zijn een talkshow en dan móet je het erover hebben." Volgens de presentator is er momenteel veel emotie bij zijn familie, ook bij hem zelf. Hij vertelt verder: "Het is absoluut een dubbel gevoel, omdat er ontzettend veel speelt." Hij leeft zeker mee met de kandidaten, die hier mee te maken hebben gehad. "Dat wens je niemand toe," vertelt hij. "Aan de andere kant is er natuurlijk ook emotie bij de familie. Het is heel dubbel." Overigens vindt Johnny het wel van belang om niet te vroeg te oordelen. "We moeten even rustig afwachten, denk ik," zegt hij. "Er is al veel shit geweest. Het is nogmaals voor degenen die dit hebben moeten doorstaan, de kandidaten, vreselijk. Kan niet door de beugel, punt uit."

Contact met vader John

Afgelopen weekend ging Johnny meteen langs bij zijn tante Linda, nadat hij terugkwam van vakantie. Zij liet vandaag weten, dat zij en haar inmiddels ex-partner Jeroen Rietbergen uit elkaar zijn. Dit naar aanleiding van Jeroens statement, dat hij inderdaad "contact had van seksuele aard". Johnny laat in de ochtendshow ook weten, dat hij contact heeft met zijn vader John de Mol. "Dat zal vandaag nog wel een paar keer gebeuren."

Lees ook: Linda de Mol verbreekt relatie met Jeroen Rietbergen na wangedrag bij The Voice

Beeld: Bruno Press