Top 10 hardloopschoenen om het nieuwe jaar fit te beginnen

Mode & trends door Redactie Ze.nl

We zijn alweer halverwege januari... ben jij al begonnen aan je goede voornemens voor 2022. Staat sporten bovenaan jouw lijstje? Dan ben je hier aan het goede adres. Wij hebben een top tien samengesteld met de beste hardloopschoenen om fit het nieuwe jaar mee te beginnen.

Lees ook: Top 10 meest exclusieve sneakers die uitkomen begin 2022

De beste hardloopschoenen

De juiste hardloopschoen dragen is erg belangrijk om blessures te voorkomen. Een hoop hardloopschoenen zijn erg technisch. Verschillende materialen en samenstellingen worden ontworpen waardoor jij nog net een stapje harder loopt. Door deze innovatieve stappen verschillen de prijzen ook erg.

1. Nike Air Zoom Pegasus 38 Premium

De Nike Air Zoom Pegasus 38 Premium is gemaakt voor het hardlopen op de straat. Daarnaast is dit paar lekker kleurrijk en stijlvol.

2. adidas Adizero Adios 6 Tokyo 

De adidas Adizero Adios 6 Tokyo is ontworpen voor snelheid.

3. Adidas 4DFWD 

De adidas 4DFWD zorgt voor goede demping. Hierdoor voorkom je enkelblessures. De zool heeft een opvallend uiterlijk.

4. adidas Ultraboost S&L DNA

De adidas Ultraboost S&L DNA is ideaal als je elke dag op de straat gaat hardlopen. Het model is ook te dragen als lifestyle sneaker.

5. New Balance Fresh Foam X 860v12

De New Balance Fresh Foam X 860v12 is licht in gewicht. Hierdoor houdt de schoen jouw snelheid niet tegen. Je kan de wijdte van de schoen aanpassen op jouw voet.

6. New Balance x NAKED Copenhagen Fresh Foam 1080v11

Deze hardloopschoen is gemaakt in samenwerking met NAKED Copenhagen. Het paar heeft een minimalistisch uiterlijk en is zo licht als een veertje.

7. Nike Wildhorse 7 Trailrunning

De Nike Wildhorse 7 is gemaakt voor hardloopsessies in de bossen. Het silhouet heeft een duidelijk profiel die geschikt is voor zachtere ondergronden.

8. Nike ZoomX Vaporfly NEXT% 2

De Nike ZoomX Vaporfly NEXT% 2 is gemaakt voor hardlopen op straat. Het uiterlijk van dit paartje kan je wijzigen naar jouw eigen smaak op de website van Nike.

9. adidas Terrex Agravic Ultra Trail Running

De adidas Terrex Agravic Ultra Trail Running is ideaal voor routes door de mooie natuur. Het paar heeft een stevige zool voor extra grip op de wegen.

10. Nike React Miller 2 Shield

De Nike React Miller 2 Shield is gemaakt voor alle weersomstandigheden. Zo heb je geen excuus meer om niet te gaan hardlopen als het regent.

Lees ook: De beste sneakers voor in de winter