Top 10 meest exclusieve sneakers die uitkomen begin 2022

Mode & trends door Redactie Ze.nl

Elke maand komen er wel een aantal exclusieve sneakers uit. Grijp jij vaak mis of weet je niet wanneer het paar dat je wil uitkomt? Wij hebben een aantal paar op een rij gezet. Wij kijken erg graag uit naar deze opkomende sneakers!

Lees ook: Top 10 hardloopschoenen om het nieuwe jaar fit mee te beginnen

De 10 meest exclusieve sneakers die de komende maanden uitkomen!

1. Air Jordan 1 High OG ‘Atmosphere’ 

Op het bovenwerk van de Air Jordan 1 High OG ‘Atmosphere’ zit een zachtroze kleur in combinatie met donkerblauw en wit.

2. Air Jordan 1 Retro High ‘Dark Marina’ 

De Air Jordan 1 Retro High ‘Dark Marina’ heeft een donkerder kleurenschema. Op het bovenwerk wordt gebruik gemaakt van zwart en blauw.

3. Nike Dunk Low Scrap ‘Grey Haze’ 

De Nike Dunk Low Scrap ‘Grey Haze’ heeft een uniek uiterlijk. Er zitten extra elementen op het bovenwerk dan op de Dunk Low die we gewend zijn.

4. Nike WMNS Blazer Low ’77 Jumbo ‘Pink Oxford’ 

De Nike WMNS Blazer Low ’77 Jumbo ‘Pink Oxford’ heeft een extra grote Swoosh op de zijkant van het bovenwerk. Op de neus en op de hiel wordt gebruik gemaakt van suède.

5. Nike Dunk Low ‘Dark Marina Blue’ 

De Nike Dunk Low ‘Dark Marina Blue’ heeft een fris kleurenschema door het gebruik van verschillende tinten blauw in combinatie met wit.

6. Air Jordan 1 High ‘Varsity Red’ 

De Air Jordan 1 High ‘Varsity Red’ heeft een bovenwerk van leer. De Swoosh daarentegen is van een zacht materiaal gemaakt.

7. Nike Dunk Low ‘Valentine’s Day’ 

De Nike Dunk Low ‘Valentine’s Day’ heeft uiteraard een roze bovenwerk. De felroze overlays zorgen ervoor dat de sneaker goed opvalt.

8. Air Jordan 1 Mid ‘Valentine’s Day’  

De Air Jordan 1 Mid ‘Valentine’s Day’ wordt in februari verwacht en maakt jouw Valentijnsdag helemaal compleet. De sneaker bestaat uit roze tinten met rode accenten.

9. Air Jordan 4 ‘Amethyst Wave’ 

De Air Jordan 4 ‘Amethyst Wave’ heeft een kleurrijk bovenwerk. Op het bovenwerk zit een gemêleerde print van verschillende kleuren.

10. Air Jordan 6 WMNS ‘Mint Foam’ 

De Air Jordan 6 WMNS ‘Mint Foam’ heeft een wit bovenwerk met mintgroene accenten.

Lees ook: Comfortabele kleding voor iedereen