Kijkers krijgen plaatsvervangende schaamte bij hilarische aflevering First Dates

Celebs door Elsemieke

Een nieuw seizoen van First Dates is in volle gang en dat blijft niet ongemerkt bij trouwe kijkers. Elke werkdag is het weer smullen wie er nu weer aan elkaar zijn gekoppeld. Gisteren was het de beurt aan Luc uit Bloemendaal, maar de zanger in spé zorgde voor kromme tenen bij de kijkers.

Kijkers krijgen plaatsvervangende schaamte bij hilarische aflevering First Dates

Een aflevering van First Dates is genieten geblazen. De ongemakkelijke gesprekken vliegen je vaak om de oren, maar gisteravond werd het wel heel heftig en kreeg Twitterend Nederland kromme tenen van de plaatsvervangende schaamte. De reden hiervoor was de Bloemendaalse Luc en de Haarlemse Julienne aan op hun first date. Luc liet namelijk graag zijn stemgeluid horen. “Bij de feestjes in het weekend zing ik voornamelijk Nederlandse muziek, maar wil je iets totaal anders zoals Spaans of Italiaans? Bel me op en we kunnen wat regelen!” Luc liet er geen gras over groeien en om zijn woorden kracht bij te zetten greep hij de pepermolen bij de hand om een serenade te brengen aan de verblufte Julienne.

Dosis humor

De spontane serenade van Luc maakte behoorlijk wat los bij Twitterend Nederland en zeker niet allemaal positief. Op Twitter wordt vooral met plaatsvervangende schaamte gereageerd op de hele situatie. Ook Julienne is een beetje overrompeld door de serenade. “Ik dacht eerst ‘dat méén je niet'”, zegt ze. Aan het einde van de aflevering is er natuurlijk dit moment: komt er een vervolgdate? Zowel Luc als Julienne zien dat wel zitten. Wat lief!

First Dates-makers grijpen in bij dronken kandidaat

Foto: BNN/VARA