Ant-Man Paul Rudd is de meest sexy man van 2021

Celebs door Elsemieke

Acteur Paul Rudd is door het Amerikaanse tijdschrift People uitgeroepen tot meest sexy man van 2021. Hiermee is de Amerikaanse acteur de opvolger van Michael B. Jordan, die vorig jaar tot ’Sexiest Man Alive’ gekroond werd.

Lees ook: 5 kinky spelletjes die jouw seksleven wat meer spice geven

Foto: GettyImages

Acteur Paul Rudd is de meest sexy man van 2021

Acteur Paul Rudd, die we kennen van zijn rol van Ant-Man in de gelijknamige filmreeks, is door het Amerikaanse tijdschrift People verkozen tot meest sexy man van 2021. De Amerikaanse acteur is daarmee de opvolger van Michael B. Jordan was vorig jaar nog Sexiest Man Alive, maar dit jaar is het dus de eer aan Paul Rudd om deze titel te dragen. "Dit is geen valse bescheidenheid. Er zijn zoveel mensen die deze titel meer verdienen dan ik", reageert hij op zijn prijs. "Ik hoop dat ik nu eindelijk uitgenodigd ga worden voor al die sexy diners."

Sexiest Man Alive

People kiest sinds 1985 elk jaar de Sexiest Man Alive. Mel Gibson won de allereerste keer deze prijs. John Legend, Idris Elba en Blake Shelton gingen er nog niet zo lang geleden met de titel vandoor. George Clooney Brad Pitt, Johnny Depp en Richard Gere werden allemaal vier keer verkozen.

Lees ook: Dit is waarom je op mannen met een baard valt