Barman Victor Abeln van First Dates is weer gelukkig in de liefde

Celebs door Elsemieke

Bij First Dates smullen wij elke keer weer van de verschillende ongemakkelijke situaties waar de deelnemers zich weer in wringen. Niet alleen 'mâitre Sergio' zorgt voor een fijn herkenbaar momentje op je beeldbuis, maar ook barman Victor Abeln is altijd van de partij. Hoewel de relatie van Victor nog niet zo lang geleden op de klippen liep, is hij nu weer verliefd.

Lees ook: First Dates-makers grijpen in bij dronken kandidaat

Barman Victor Abeln van First Dates heeft een nieuwe vriendin

Victor Abeln van First Dates zit al snel na het verbreken van zijn relatie weer op een roze wolk. Aan Shownieuws verklapt hij dat hij al een tijdje aan het daten is. "Ik heb een hele leuke dame leren kennen, nog geen anderhalve maand geleden." Victor heeft haar naar eigen zeggen ontmoet "tussen een begrafenis en een bruiloft in".

Liefde op Curaçao

Het was direct raak tussen de twee, want toen Victor op vakantie ging, besloot zijn kersverse vlam om ook langs te komen. "Ik ging naar Curaçao en zij kwam later ook. We kenden elkaar net zo'n twee weken." Het is dus nog maar kort echt aan tussen Victor Abeln van First Dates en zijn nieuwe vriendin, maar wel al hartstikke serieus. "We gaan er echt vol voor met z'n tweeën en we zijn elkaar nog aan het leren kennen."

Victor Abeln en zijn ex-vriendin

Eind augustus werd bekend dat Victor weer als vrijgezel door het leven ging omdat er na drieënhalf jaar een einde aan zijn relatie was gekomen. In januari 2019 werd de ziekte MS vastgesteld bij zijn vriendin en de twee hadden het hier moeilijk mee. "Maar dat is niet de reden dat het voorbij is tussen ons. We groeiden uit elkaar", vertelde hij toen over de breuk. 

Lees ook: Ben je leuk, lief en maagd? Dan is de Scrabble-kampioen Daniel op zoek naar jou!

Foto: BNNVARA