Heet nieuws: Magic Mike's Last Dance met Channing Tatum is onderweg

Media door Elsemieke

Er zijn maar weinig films waar wij het zo bloedje heet van krijgen als van de Magic Mike reeks. Er zijn al twee films gemaakt over de knappe gespierde stripper en zijn bestaan als vrouwenversierder, maar het duurt niet lang meer voor we weer kunnen genieten van de dancemoves van Channing Tatum. Magic Mike’s Last Dance komt er namelijk aan.

Magic Mike's Last Dance

In het succesvolle eerste deel van 'de Nederlandse Magic Mike', de film die uitkwam in 2012, waren we gelijk verliefd op het hoofdpersonage Mike, een ervaren stripper in Los Angeles. Die rol was natuurlijk weggelegd voor de gespierde acteur Channing Tatum, die je ook kunt kennen van de Step Up films. In de eerste film leert Mike een jonge jongen genaamd The Kid de kunst van het strippen, maar ook feesten en vrouwen versieren. Na dit eerste deel van Magic Mike moest natuurlijk snel een tweede deel volgen. In 2015 verscheen Magic Mike XXL. In de hoofdrol weer stripper Mike: drie jaar nadat hij het strippersleven achter zich had gelaten. De andere overgebleven leden van de Kings of Tampa besloten er ook mee te stoppen, maar voordat ze dat doen werd het nog één keer knallen en optreden in Myrtle Beach, samen met de grote Magic Mike. 

Channing Tatum

De derde film van Magic Mike is inmiddels in the making door streamingdienst HBO Max. Channing Tatum vertelt op Instagram aan zijn fans weten dat er een nieuwe film aan zit te komen. De officiële releasedatum van Magic Mike's Last Dance is helaas nog niet bekend. We houden je op de hoogte!

Lees ook: Het is officieel: Channing Tatum en Jessie J zijn smoorverliefd