Lifestyle / Celebs
Celebs

Het is officieel: Channing Tatum en Jessie J zijn smoorverliefd

Eerder werd al gespeculeerd dat Channing 'Magic Mike' Tatum weer aan het daten geslagen zou zijn met een Britse popster en nu kunnen we er niet meer omheen. Gisteren postte de acteur een foto van zijn liefje met louter lovende woorden.

Concert

De Britse zangeres Jessie J is de lucky lady die een beschuitje mag eten met Channings spierballen. Jaloers? Welnee. Ok, een beetje dan. 

De bekende acteur liet aan zijn 17 miljoen Instagram volgers weten aanwezig te zijn bij het concert van zijn nieuwe liefje en sprak louter lovende woorden over haar: "Deze vrouw heeft zich zojuist met hart en ziel gegeven op het podium van de Royal Albert Hall. Iedereen die erbij was heeft iets magisch meegemaakt, wow!"

Schoonmoeder

Channing werd tijdens het concert meteen ingewijd bij Jessie's familie, want haar moeder zou ook aanwezig zijn geweest. Heeft 'ie meteen z'n schoonmoeder kunnen ontmoeten. En ze leefden nog lang en gelukkig.

Gescheiden

In april maakten Channing Tatum en zijn inmiddels ex-vrouw Jenna Dewan bekend dat ze ging scheiden. De twee besloten om als vrienden uit elkaar te gaan. "We werden een aantal jaar geleden stapelverliefd op elkaar en hebben een geweldige tijd gehad", luidde het statement destijds. "De liefde die we voor elkaar voelen is dan ook niet veranderd, maar ons avontuur leidt ons nu naar verschillende paden. We zijn twee beste vrienden die elkaar de ruimte geven en het beste voor de ander willen. We blijven altijd familie en zullen ervoor zorgen dat onze dochter Everly twee liefhebbende ouders heeft en behoudt."

Lees ook: Oh no! Channing Tatum en Jenna Dewan gaan scheiden 

Beeld: Brunopress