Montana Meiland en vriend Dirk zaten in relatiecrisis

Celebs door Elsemieke

Zeg je Erica Meiland, dan zeg je media circus. Erica komt met haar juicy uitspraken regelmatig in de media en niet altijd op een positieve manier. Dit keer zijn de uitspraken die ze over de relatie van haar dochter doet opvallend. In haar biografie 'De Motor Achter De Meilandjes' vertelt ze dat dochter Montana en haar vriend Dirk ooit in een fikse relatiecrisis zaten.

Lees ook: Martien is gepest Maxime spuugzat: 'Get a life!'

Montana Meiland en vriend Dirk zaten in relatiecrisis

Erica Meiland heeft onlangs een biografie uitgebracht, 'De Motor Achter de Meilandjes'. Hierin strooit ze met bijzondere uitspraken over verschillende mensen. Zo vertelt ze bijvoorbeeld dat dochter Montana en haar vriend Dirk, die vaak overkomen als een heel sterk koppel, ooit in een flinke relatiecrisis zaten. Montana Meiland en Dirk Hoogstraten belandden twee jaar geleden volgens Erica in een situatie waarbij het niet goed ging tussen de twee. Een opmerking van Dirk viel verkeerd bij Montana en daardoor zou Montana erover gedacht hebben om de relatie te verbreken.

Ruzie over huishouden

Erica schrijft in haar boek: "Twee jaar geleden hadden Dirk en zij een soort crisis. Hij zei: 'Als ik afgestudeerd ben en werk heb, verdien ik meer dan jij en moet jij meer in het huishouden gaan doen'." Montana reageerde hier vervolgens op met: "'Dat gaat niet gebeuren, want ik werk ook keihard. Als jij dat echt vindt, dan maak ik het uit". Heftig!

Een huis kopen

Montana en Dirk zijn gelukkig nog steeds bij elkaar, dus blijkbaar zijn ze uit deze ruzie alleen maar sterker gekomen. Erica is daar heel gelukkig mee en denkt zelfs dat de twee gaan trouwen en aan kinderen beginnen. "Dirks moeder komt uit Polen, dus dat gaan ze twee keer doen. Ook in Polen. Ik hoop dat ze daarna kinderen willen." Montana vertelde eerder al aan weekblad Story dat áls zij en Dirk gaan trouwen, ze dat ook in Polen doen. Eerst maar eens samenwonen, want Dirk en Montana wonen nog apart. "Vorige week hebben Dirk en ik een woning bezichtigd", zei Montana in de Story. Dus de twee trekken niet in op de Meilandjes mansion. 

Lees ook: Zó vertelde Maxime Meiland haar ouders over tweede zwangerschap 

Foto: BrunoPress