9 x leukste verjaardagscadeaus voor je beste vriendin

Als je beste vriendin binnenkort jarig is dan wil je haar natuurlijk verrassen met iets leuks. Je deelt lief en leed met haar, je kent haar als de beste en zij jou. Het uitzoeken van een goed cadeau lijkt misschien simpel, maar ieder jaar weer een origineel cadeau uitzoeken kan soms toch lastig zijn. Hopelijk geeft een van deze originele cadeaus inspiratie voor het perfecte cadeau.

 

beste vriendin cadeaus

Lees ook: 20 vragen om aan je beste vriendin te stellen

1. Vriendschapsketting

Verras je vriendin met een vriendschapsketting. Dit is een ketting met een hangertje dat bestaat uit een deel dat past in een ander deel, bijvoorbeeld een hartje. Jij draagt de ene helft van het hartje en je vriendin de andere helft. De ketting hoeft overigens geen hartje te zijn. Jullie kunnen ook allebei een puzzelstukje dragen die in elkaar passen. Zo'n ketting is het ultieme vriendschapscadeau.

2. Relaxproducten

Heb jij een beste vriendin die het altijd druk heeft? Koop dan heerlijke relaxproducten voor haar, zoals een lekkere showergel en bodylotion. Doe hier meteen een mooie badjas bij en nieuwe sloffen. Misschien plant je beste vriendin daarna meteen een relaxavond samen met jou. In je comfy badjas en met warme sloffen bankhangen voor de tv is het ultieme moment van ontspanning.

3. Telefoonhoesje met foto

Natuurlijk weet je welk merk smartphone je beste vriendin heeft. Je weet ook hoeveel tijd ze hiermee bezig is. Het antwoord is vaak! Vooral om met jou te appen natuurlijk. Een gepersonaliseerd telefoonhoesje met een foto erop van jullie beide is een leuk verjaardagscadeau. Je beste vriendin zal zo altijd even aan je denken. 

4. Een cadeau per post

Het kan zijn dat je beste vriendin momenteel niet in de buurt woont. Of misschien ben jij niet in haar buurt op dit moment, waardoor je haar niet persoonlijk een cadeau kunt komen brengen. Stuur een brievenbus cadeau per post als je op dit moment niet in de gelegenheid bent om haar te bezoeken. Online zijn heel veel leuke cadeautjes te vinden die door de brievenbus passen. Doe hier een leuk kaartje bij en je vriendin is gegarandeerd verrast.

5. Low budget cadeau

Heb je niet zoveel geld te besteden? Ook dan is het nog mogelijk om een leuk cadeau te geven. Maak een memory jar. Dit is een grote voorraadpot met allerlei herinneringen aan dingen die jullie samen hebben meegemaakt. Zijn jullie bijvoorbeeld samen op vakantie geweest en heb je nog het metroticket dat je op je vakantie gebruikte? Doe het in de memory jar. Knip vervolgens wat hartjes uit in verschillende kleuren. Schrijf hier herinneringen op en redenen waarom je zo blij bent met haar als vriendin. Waarschijnlijk vindt ze jouw cadeau het mooiste van allemaal.

6. Samen uit eten

Wil je niet een voorwerp geven als cadeau, maar liever een ervaring? Neem je vriendin dan lekker mee uit eten. Kies een restaurant waar je nog nooit geweest bent, misschien zelfs in een andere stad om het extra speciaal te maken. Lekker de hele avond bijkletsen met elkaar is toch heerlijk? Gegarandeerd dat je vriendin blij is met een avondje uit met jou. 

7. Een goed boek

Als je een beste vriendin hebt die graag leest is dit altijd een leuk cadeau. Jij weet waarschijnlijk wel wat voor soort boeken je vriendin graag leest, dus het uitkiezen van een boek is niet moeilijk. Op de eerste bladzijde van het boek kun je ook nog een persoonlijke boodschap schrijven. Dat maakt het geven van een boek net iets persoonlijker. 

8. Samen een dagje wellness

Ook een goed idee is om haar een cadeaubon voor een dagje wellness te geven. Zorg dat de cadeaubon voor twee personen is zodat jullie hier samen van kunnen genieten. Heerlijk genieten van verschillende sauna’s en bubbelbaden. Bij de meeste wellness centra kun je ook eten. Reserveer een plekje voor twee personen in het restaurant na afloop. Zo heb je een fijne, relaxte dag met elkaar.

9. Samen naar de bioscoop

Trakteer je vriendin op een avondje bioscoop. Kies een leuke film uit met z’n tweeën. Het liefst natuurlijk een mooie romantische film of lekkere chickflick. Bij sommige bioscopen kun je je vriendin nog eens extra verrassen met een speciaal cadeau. De bioscoop legt dit dan alvast klaar op haar stoel. Ga vooraf ook nog met haar uit eten en jullie avond is helemaal compleet.

Lees ook: 9 redenen waarom je beste vriendin geweldig is