De meest bijzondere Basic-Fit-locaties

Sport & gezondheid door Laura

Of je sporten nou ziet als een 'moetje' of als je grootste passie. Het is in beide gevallen leuker als het op een bijzondere locatie is, toch? Peentjes zweten in een oude kerk of voetbalstadion voelt toch nét wat specialer. Daarom zetten wij de coolste Basic-Fit-locaties op een rijtje. Work out!

Basic-Fit-locaties

Sportwalhalla Basic-Fit heeft maar liefst 1000 locaties door Europa. De allernieuwste is 5 oktober feestelijk geopend in Tilburg. De fitnessketen opent graag vestigingen op bijzondere locaties, waaronder in oude fabrieken, kerken en voetbalstadia. Er zijn vijf locaties in een kerk te vinden en zes in stadia van professionele voetbalclubs (PSV Eindhoven, Roda JC Kerkrade, PEC Zwolle, FC Utrecht, Heracles Almelo, MVV Maastricht).

Maastricht

Bosscherweg 161

Woon je in (of vlakbij) deze prachtige stad? Dan is een tripje naar deze Basic-Fit locatie echt de moeite waar. Sinds 2015 worden er in deze katholieke kerk op het Fatimaplein geen liederen meer gezongen, maar wordt er fanatiek gesquat, gedeadlift en gecardioot. Terwijl jij je work-out doet, kijk je je ogen uit in deze mooie locatie waar alle originele details zijn behouden. Sporten tussen het glas in lood en marmeren beeld, wie wilt dat nou niet? Via deze link kun je binnenkijken.

basic fit

basic fit locaties

Heerlen

Pater Beatusstraat 3

Deze locatie is van de buitenkant minder imposant dan de katholieke kerk, maar daarom niet minder leuk om te bezoeken. Als je bij deze Basic-Fit binnenloopt, neem je namelijk een stapje terug in de tijd. De sportschool is namelijk gevestigd in een oude jongensschool. Het is minimaal gerenoveerd, dus die old school stijl zie je nog terug.

basic-fit heerlen

Eindhoven

Stadionplein 2 (ingang 18)

Eindhoven, de gekste! Sporten in het Philips Stadion, als je fan bent van PSV is dat natuurlijk héél tof. Via ingang 18 kun je bij deze locatie naar binnen. Via de website van Basic-Fit kun je zelf even virtueel 'wandelen' in de sportschool.

basic fit eindhoven

eindhoven basic fit

Tilburg

Wagnerplein 3

Er is niks 'basic' aan deze vestiging! Wie gek is op street art, zal met open mond naar deze prachtige locatie kijken. Aan de buitenkant van het gebouw is namelijk een indrukwekkend en reusachtig kunstwerk te bewonderen.  

basic-fit tilburg

Ieper

Patersstraat 5

Bezoek je Ze.nl vanuit België? Voor onze zuiderburen hebben we natuurlijk ook een tip. Midden in het centrum van het pittoreske plaatsje Ieper vind je een Basic-Fit in een oude katholieke kerk. De authentieke stijl van de kerk is behouden en is gemixt met een kleurrijk modern interieur. Echt een aanrader! Je kunt er via de website virtueel doorheen lopen.   

ieper

ieper