Lifestyle / Media
Media

Hartverwarmend moment in Lang Leve de Liefde: 'Al 16 jaar niet gezoend'

Lang Leve de Liefde is een van de favoriete programma's van de Ze redactie. Waarom? Je weet nooit wat je krijgt. De ene keer is het tenenkrommend en de andere keer zit je met tranen in je ogen te kijken. De aflevering van maandagavond was precies zo. Bij deelneemster Simone vloeiden de tranen, de vrouw had namelijk al 16 jaar geen man gezoend of aangeraakt.

simone lang leve liefde

Lees ook: Terugkijken: Davina Michelles 'Wilhelmus' bezorgt iedereen kippenvel tijdens F1 in Zandvoort

16 jaar zonder man

Er is een goede klik tussen vrijgezellen Simone en Adrie. De date gaat hartstikke lekker, maar daardoor loopt de spanning bij Simone steeds hoger op. De beste vrouw heeft namelijk al 16 jaar geen man heeft gezoend of aangeraakt. Voordat ze de hot tub induikt met Adrie deelt ze haar zenuwen in een FaceTime-gesprek met haar dochter. "Ik heb maar wel voor de zekerheid mijn tanden gepoetst", vertelt ze nerveus.

In tranen

Eenmaal in de hot tub is ze gelijk eerlijk tegen haar date. "Ik vind het wel spannend hoor, jeetje”, begint ze tegen hem. "Ik heb al zestien jaar, echt zestien jaar, niet met een man gezoend. Maar ook niet een man aangeraakt. Ik hoop dat je er begrip voor hebt. En daar heel voorzichtig mee bent." Wanneer ze in tranen uitbarst, geeft Adrie haar een dikke knuffel. "Je hoeft je er niet voor te schamen." De schat!

Die avond ging het niet verder dan een snelle kus op de mond, maar wie weet komt daar in de aflevering van dinsdagavond verandering in. Lang Leve de Liefde wordt elke werkdag om 19:00 uitgezonden op SBS6. 

Lees ook: Newsflash: Samantha de Jong heeft alweer een nieuwe vriend