Newsflash: Samantha de Jong heeft alweer een nieuwe vriend

Celebs door Laura

Samantha de Jong, die we allemaal leerden kennen als Barbie in Oh, Oh, Cherso, heeft een moeilijke achter de rug. Begin 2021 was ze enorm gelukkig in de liefde met haar vriendje en baby daddy Gelmore. Ze liet zelfs zijn naam levensgroot op haar borst tatoeëren. Eind april kreeg ze het heftig nieuws dat hij onverwacht was overleden. Slechts een maandje later was 'Barbie' alweer in de wolken met een nieuwe vent. Nu blijkt dat ook stuk te zijn gelopen, want er is weer een nieuwe man in haar leven.

Lees ook: Zwaargewonde Barbie is buiten levensgevaar

Nieuwe vriend Barbie

Foto's van haar vorige relatie met ene Dave zijn verwijderd op haar Instagram-account en maken plaats voor twee nieuwe beelden van haar nieuwe liefje. "Bonnie & Clyde", schrijft de verliefde Samantha bij een kiekje samen. 

Tatoeage Gelmore

Kort na het laten zetten van de tattoo 'Eigendom van Gelmore' overleed Gelmore aan een hartstilstand. Het duurde even voordat ze de tattoo kon laten 'overschilderen', maar tatoeëerders durven het niet aan om deze grote tattoo te bewerken. Uiteindelijk vond ze er een die een engel over de tekst heeft getatoeëerd. 

Lees ook: Vriend van Samantha de Jong onverwacht overleden