Met deze smartphones maak je de scherpste vakantiefoto’s

Vrije tijd door Redactie Ze.nl

Lekker op vakantie, gelukkig kunnen en mogen we weer gaan. Houd daarom de QR-code bij de hand, neem het gele vaccinatieboekje mee als je dat hebt en zorg dat je beschikt over een recente PCR-test. Als we graag op vakantie willen buiten ons eigen land, dan moeten we daar dit jaar wel wat voor over hebben. Heb je geen zin in gedoe, onzekerheid, codes en testen, boek dan gewoon een paar dagen weg in ons eigen Nederland. Ontspannen wandelen, fietsen, shoppen en lekker eten kan immers ook als je kiest voor een lodge met uitzicht op de Noordzee.

hollands nieuwe

De mooiste foto’s, die deel je meteen

Ga je op vakantie, dan neem je je smartphone gewoon mee. Dan kun je bij aankomst meteen even bellen dat je er bent en alle bijzonderheden van je vakantieadres bespreken. Natuurlijk schiet je dan ook meteen een paar mooie plaatjes om te delen. De inrichting en het uitzicht zijn altijd weer dankbare onderwerpen om lekker over door te praten. Ben je niet alleen? Dan kun je gerust even vastleggen wie er als eerste languit op bed is gaan liggen. Heb jij bijvoorbeeld gekozen voor een hollandsnieuwe sim only met een grote bundel? Dan heb je tijdens je vakantie in Nederland én in Europa geen omkijken meer naar je verbruik. Je kunt zorgeloos bellen, internetten en scrollen over de verschillende sociale mediakanalen.

Nieuwe smartphone nodig?

Stel je voor dat je je telefoon laat stuiteren in de badkamer van je vakantiehuisje en dat hij het niet meer goed doet. Supervervelend, want je wilt graag bellen en veel foto’s maken om te delen. Heb je sim only, dan is dat een geluk bij een ongeluk. Nu kun je gewoon op zoek naar een nieuw toestel omdat je het simkaartje kunt overzetten. Populaire smartphones met goede camera’s zijn op dit moment de Samsung Galaxy S21, de Apple iPhone 12, de Oneplus 9 Pro en de Oppo Reno 4. Met deze snelle toestellen maak je de scherpste vakantiefoto’s voor een blijvende herinnering.

Samenwerking met Hollands Nieuwe.