WINNEN: Beautynezz x HEMA pakket t.w.v. meer dan 40 euro

Winacties door Michelle

Yes, een nieuw schooljaar gaat bijna van start en één van de allerleukste dingen is om nieuwe spullen te scoren om de lessen en het huiswerk maken soepel te laten verlopen. Allereerst is een agenda natuurlijk een must have maar mooi kaftpapier, een fijne etui en coole mapjes zijn ook altijd zeer welkom!

Heb jij een tiener die wel wat nieuwe schoolspullen kan gebruiken of ga je zelf weer studeren? HEMA heeft élk jaar de allerleukste schoolspullen en daar is de collectie voor 2021 - 2022 geen uitzondering op. Eén van onze favoriete lijnen is die samen met Beautynezz (het is trouwens alweer de vijfde keer dat HEMA en Beautynezz gezamenlijk een schoolcollectie maken!). Op alle spullen van de Beautynezz X HEMA lijn vind je een zebra-, ruitjes-, giraf- of jungleprint en de kleuren roze en goud spelen de hoofdrol. Onze favoriete items uit deze lijn zijn de agenda die van binnen voorzien is van een lineaal en handige tabbladen én de plastic mapjes om papieren in op te bergen - ook een favoriet van Joy (Beautynezz) zelf. 

Winnen

Kan het schooljaar van jouw kind of van jou zelf niet meer stuk als deze van start gaat met de Beautynezz schoolspullencollectie van HEMA? Dan hebben wij goed nieuws voor je. Wij mogen een prachtig pakket weggeven met alle school essentials ter waarde van meer dan 40 euro - hiermee leren en studeren echt een stuk leuker én fijner! Wil je dit hebben? Dit is wat je moet doen: laat hieronder je e-mailadres achter zodat we contact met je kunnen opnemen als jij het pakket hebt gewonnen! De winactie loopt tot en met 5 september 2021. Succes!