WIN: HP Chromebook en limited edition laptop skin

Winacties door Redactie Ze.nl

Vandaag is your lucky day! Je maakt namelijk kans om een HP Chromebook en unieke laptop skin te winnen. HP bestaat namelijk 10 jaar en dat vieren we met deze gave winactie. Scrol verder om te zien hoe je kansmaakt.

chromebook laptop

Over de HP Chromebook

Werk en vrije tijd komen samen in de nieuwe HP Chromebook. Dankzij de snelle Intel®-processor, een display van 35,6 cm (14 inch) of 27,9 cm (11 inch) voor meer schermruimte, stereo speakers die afgestemd zijn door de audio-experts van B&O en een lange accuwerktijd (14 uur) kun je tegelijk aan een klus werken en je favoriete films en series bekijken. Loes van Delft is voor HP aan de slag gegaan en heeft een limited Edition Laptop Skin ontworpen. 

Wat je kunt winnen:

- Chromebook (11 of 14 inch)
- Limited Edition Laptop Skin ontworpen door Loes van Delft. 

Een paar feitjes over Chromebooks:

  • Chromebooks zijn laptops die draaien op een ander besturingssysteem (ChromeOS). Dat besturingssysteem draait in de Cloud ipv op hardware en daarom zijn de laptops zo snel!
  • Een Chromebook is een extra veilige laptop. Door ingebouwde reboot, sandboxing en automatische updates (op de achtergrond waardoor je er niets van merkt!) blijft je laptop altijd virusvrij. 
  • De Chromebook kun je heel makkelijk kunt delen met anderen. Het is gekoppeld aan een Google-account, log je in dan kom je dus automatisch in jouw persoonlijke omgeving. 
  • Je kunt altijd en overal bij je bestanden. Ben je even klaar met achter je laptop zitten dan lees je de bestanden heel makkelijk verder op je telefoon.
  • De accu gaat wel meer dan 12 uur mee zonder op te laden.

hp chromebook

Zo doe je mee:

Wij mogen er een HP Chromebook + limited edition laptop skin door Loes van Delft weggeven aan een lucky lezer. Kans maken op deze fantastische prijs is simpel.

  1. Klik op onderstaande Instagram-foto.
  2. Volg Ze.nl op Instagram (als je dat niet al deed).
  3. Sla de Instagram-post op in je verzameling.
  4. Reageer onder de foto
  5. Duimen maar!

De winnaar krijgt persoonlijk bericht van ons.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Ze.nl (@ze.nl)