WIN: Lenovo Ideapad Duet Chromebook

Winacties door Redactie Ze.nl

Ja, je leest het goed! Wij mogen een laptop weggeven aan een van onze lezers. Niet zomaar een laptop, maar een Chromebook. Wat precies het verschil is en waarom je deze winactie niet wil missen? Lees snel verder!

chromebook

Lees ook: Zo maak jij de leukste Insta-story's

Work and play

Aan beeldschermen anno 2020 geen gebrek. Van je smartphone, naar je tablet naar je laptop. Fijn al die mogelijkheden, maar heb je liever alles in één handig device? De Lenovo IdeaPad Duet Chromebook maakt dat mogelijk. Overdag gebruik je 'm als een werk- of studielaptop en 's avonds als je op de bank ploft vouw je het toetsenbord om en gebruik je het als tablet.

Altijd en overal aan de slag kunnen, dat is een must in deze tijd. Dan heb je een laptop nodig die goed kan samenwerken met je andere devices. Een Chromebook slaat je documenten op in de Cloud, met één inlog kun je daarom altijd en overal inloggen en kom je meteen in je eigen omgeving terecht. Handig, toch?!

Dit multi-functionele Chromebook is zo licht als een veertje (oké, niet letterlijk), dus als je 'm meeneemt sjouw je je geen ongeluk. Het scherm is slechts 450 gram, het toetsenbord 250 gram en de kickstand 220 gram. Alles bij elkaar nog geen kilo!

Ook een oplader meenemen is niet nodig, dankzij de lange accuduur geniet je tien uur lang snoerloos.

lenovo chromebook

Win de Lenovo Ideapad Duet Chromebook

Lijkt zo'n Chromebook je ideaal? Wij mogen de Lenovo Ideapad Duet Chromebook weggeven aan een lucky lezer. Kansmaken op deze fantastische prijs is simpel. Vul onderstaand formulier in en duimen maar!
De winnaar krijgt persoonlijk bericht van ons.