Lifestyle / Winacties
Winacties

WIN: Houten zonnebril van Birdy Eyewear

In Amerika is het al een grote rage: de houten zonnebril. Het is weer eens wat anders dan de eeuwige pilotenbril of grote zwarte variant. Wil jij deze zomer opvallen? Dat kan! Want wij geven een houten zonnebril van Birdy Eyewear weg!

Je koopt elk jaar wel weer een nieuwe zonnebril, maar toch blijf je hangen bij je oude vertrouwde modelletje van een paar jaar geleden. Die blijft altijd hip, toch? Eigenlijk wil je er ook weleens een keertje hip bijlopen, maar de vraag is alleen hoe. Jij scoort dit jaar hoge ogen op het strand met een trendy houten zonnebril!


Naast dat het een grote trend is bij onze overzeese buren in Amerika, zijn houten brillen ook nog eens ontzettend goed voor het milieu. Zo?n plastic twee euro ding die je na twee keer dragen weggooit, is minder goed voor de natuur dan een houten variant. En het leuke van een houten zonnebril is dat ze allemaal uniek zijn. Ze worden veelal met de hand gemaakt en omdat elk stuk hout er anders uitziet, krijgt elke bril ook gelijk een totaal andere look.

Birdy Eyewear
Hoe kom je op het idee om van hout een zonnebril te maken? Nou, dat ging bij de bedenkers van Birdy Eyewear eigenlijk heel simpel. Tijdens het shapen van zijn surfboard kwam Victor er in 2012 achter dat het materiaal zich ook uitstekend leent voor een stevige zonnebril. Samen met Jasper en nog twee andere vrienden ging hij aan de ontwerptafel zitten en niet veel later werden de eerste vijf Birdy brillen ontwikkeld.

Vier modellen daarvan zijn van hout, de ander van bamboo. De brillen staan niet alleen heel mooi, ze beschermen je ogen, door de UV-protectie in de glazen, ook nog eens heel goed tegen fel zonlicht.


Winnen!
Het mooie van dit alles is natuurlijk dat wij een Birdy houten zonnebril mogen weggeven, namelijk het bovenstaande Falcon-model! Om kans te maken op deze prijs dien je Ze.nl te liken op FacebookExtra veel kans maken? Deel de actie dan op je eigen Facebook- en/of Twitter-account door op onderstaande icoontjes te klikken.

Klik vervolgens hieronder op de meedoenbutton! Simpel toch? De actie loopt tot en met 5 augustus 2013

Kun je niet wachten tot de winnares bekend wordt gemaakt? De houten zonnebrillen van Birdy Eyewear zijn te koop via de website en kosten allemaal ? 98,- per stuk.