WIN: Boek Zomernacht

Winacties door Redactie Ze.nl
Velen van jullie zijn al heerlijk aan het genieten van een zomervakantie óf gaan wellicht binnenkort lekker uitrusten in een zonovergoten oord. Wat er dan niet mag ontbreken? Een goed boek! Maak bij Ze.nl kans op de roman Zomernacht.
 
De titel Zomernacht doet je wellicht denken aan een mierzoet verhaal over een romantische Spaanse zomerliefde. Nee hoor, niets is minder waar. Dit boek gaat over heel wat meer dan alleen een zomerliefde?

Het verhaal
Lexi en Mia worden hartsvriendinnen vanaf de dag dat ze elkaar op de middelbare school tegenkomen. Lexi woont bij haar tante op een woonwagenpark. Mia komt uit een stabiel, rijk gezin. Lexi valt als een blok voor Mia?s populaire tweelingbroer Zach. Ze had nooit verwacht dat hij haar ook leuk zou vinden. De drie jonge mensen worden onafscheidelijk. Op de terugweg van hun eindexamenfeest gaat het mis. Ze krijgen een auto-ongeluk. Lexi neemt onder grote sociale druk alle schuld op zich en belandt in de gevangenis. Daar bevalt ze van een dochtertje, Grace, dat ze moet afstaan. Jaren later keert Lexi, ouder en wijzer, terug in de maatschappij. Ze gaat onmiddellijk op zoek naar Grace.

Over de schrijfster
Kristin Hannah is geboren in 1960 in Zuid-Californië en groeide op aan het strand. Nadat ze bij een trendy adverteerdersbureau had gewerkt besloot ze om rechten te studeren. Maar haar moeder zei toen al 'you?re going to be a writer', en die woorden is Kristin nooit vergeten. Haar moeder werd ernstig ziek en in de laatste maanden van haar leven, schreven Kristin en zij naar eigen zeggen de slechtste historische roman ever
 
Kristin ging verder met rechten studeren en werd vervolgens zwanger waardoor ze vijf maanden rust moest houden. In deze periode verzamelde ze alle blaadjes die ze met haar moeder vol had geschreven en pakte ze het schrijven weer op. Maar ditmaal serieus, met als gevolg dat Kristin nu professioneel schrijfster is. Kreeg haar moeder toch gelijk.

Winnen
Ben jij ook zo benieuwd naar Zomernacht? Ze.nl mag 10 exemplaren weggeven van het boek! Om kans te maken op deze prijs dien je Ze.nl én The House of Books te liken op Facebook. Meer kans maken? Deel de actie op je eigen Facebook- en/of Twitter-account door op onderstaande icoontjes te klikken.
 
Klik vervolgens hieronder op de meedoenbutton! Simpel toch? De actie loopt tot en met 1 augustus 2013.
 
Kun je niet wachten tot je hoort of je gewonnen hebt? Zomernacht is ook te bestellen via Bol.com voor ? 18,95.