WIN: Experience bodycare lijn van 210th

Winacties door Redactie Ze.nl
Ken jij het erotische lifestylemerk 210th al? Dit merk met internationale allure biedt een uitdagende collectie van luxe, erotische boxen, een stijlvolle bodycarelijn en art. Win bij ons de bodycare lijn!
 
Sofie Rockland is de vrouw achter het merk 210th. Zij heeft een duidelijke filosofie: ?Met dit innovatieve merk willen we erotiek als modeartikel in de markt te zetten en offline producten combineren met online teasers (bijvoorbeeld QR-codes, maar ook sociale media zoals Facebook, Twitter en Pinterest).? Volgens Sofie zijn intimiteit, erotiek en communicatie onlosmakelijk met elkaar verbonden in de relatie met je partner en daarom moeten we daar ook vooral veel aandacht aan blijven besteden.
 

Productlijn
De eerste 210th (spreek uit two-tenth) productlijn, die in oktober 2010 is gelanceerd, bestaat uit prachtig vormgegeven en stijlvolle boxen, zoals de 210th Wedding box, 210th Classic box, 210th Ladies box, 210th Holland box en 210th Shades box, waar jij en je lover spannende uitdagingen en luxe erotische accessoires in kunnen vinden. Alle ingrediënten om de juiste dosis aandacht aan elkaar te geven, elkaar uit te dagen en om de relatie naar een hoger niveau te tillen. Oeh la la!
 
 
210th bodycare lijn
Afgelopen december heeft 210th de complete 210th Experience bodycare lijn gelanceerd. Deze lijn bestaat uit:
  • 210th Body Scrub
  • Body Mask
  • Shower Cream
  • Bath Oil
  • Massage Oil
  • Lubricant
  • Massage Candle 
De hele lijn is mooi en subtiel vormgegeven en verpakt in glazen potten en flessen. Ieder product uit de bodycare lijn is voorzien van een unieke QR-code, die toegang verleent aan verleidelijke en productgerelateerde opdrachten. Pure verleiding voor jou en je vriend dus! Naast de luxe, erotische boxen en de verleidelijke bodycare lijn is 210th inmiddels ook uitgebreid met een sectie Art waar verschillende fotografen hun werk exposeren in het thema van 210th. Erotiek, verleiding, passie en het Closer Together gevoel. 
 
 
Winnen
Het mooiste van dit alles is natuurlijk dat wij de hele 210th body care lijn t.w.v. ? 260,- mogen weggeven! Om kans te maken op deze prijs dien je Ze.nl te liken op Facebook. Extra veel kans maken? Deel de actie dan op je eigen Facebook- en/of Twitter-account door op onderstaande icoontjes te klikken.
 
Klik vervolgens hieronder op de meedoenbutton! Simpel toch? De actie loopt tot en met 29 juli 2013.