WIN: Bioskaartjes Girl Most Likely

Winacties door Redactie Ze.nl
Zin je op wraak nadat je vriend je keihard heeft gedumpt? Zet in ieder geval nooit je eigen zelfmoord in scène. In de nieuwe comedy Girl Most Likely loop dit plan totaal uit de hand. Nieuwsgierig? Ze.nl geeft vrijkaartjes weg!

 
Als een kat in het nauw haalt een net gedumpte vrouw de meest wanhopige acties uit. Dat gaat soms verder dan vierentwintig keer zijn voicemail inspreken en wekenlang in zijn niet gewassen overhemden rondlopen. De New Yorkse Imogene pakt het in de film Girl Most Likely nét even wat anders aan. Zij faket gewoon haar eigen zelfmoord met hilarische taferelen als gevolg.
  
Het verhaal
Imogene - Kristen Wiig - heeft het helemaal voor elkaar. Een goede baan, een liefhebbende man: niets om over te klagen. Als haar zelfbenoemde zielsverwant hun relatie uit het niets verbreekt, besluit ze om niet bij de pakken neer te zitten. In een poging hem weer terug te winnen zet ze haar eigen zelfmoord in scène.
 


 

Dat gaat natuurlijk helemaal fout. Imogene belandt in het ziekenhuis en moet vervolgens onder toezicht van een dierbare worden geplaatst om het ziekenhuis te verlaten. Notabene haar eigen moeder, die ze in geen eeuwen meer heeft gesproken, neemt de zorg op zich. Imogene gaat terug naar haar ouderlijk huis en moet onder chaotische omstandigheden (lees: vreemde mannen in haar bed en de gokverslaving van haar moeder) bewijzen dat ze een stabiele, gezonde vrouw is.
 
In de bioscoop
Je hoeft gelukkig niet lang te wachten om te kijken in welke benarde situaties Imogene terecht komt. De film komt namelijk donderdag 18 juli al uit. Wil je alvast een voorproefje van deze nieuwe zomerse comedy? Bekijk hieronder de trailer!

fout in embed: media provider niet ondersteund

 
Winnen?
Als je net gedumpt bent, zelf ooit een belachelijk wraakactie uit hebt gevoerd of gewoon zin hebt om je te bescheuren over het liefdesleed van een ander, doe dan mee met onze winactie. Ze.nl geeft namelijk 5x2 vrijkaartjes voor Girl Most Likely weg!
 
Om kans te maken op deze prijs dien je Ze.nl te liken op FacebookExtra veel kans maken? Deel de actie dan op je eigen Facebook- en/of Twitter-account door op onderstaande icoontjes te klikken.

Klik vervolgens hieronder op de meedoenbutton! Simpel toch? Maar wees er snel bij, want de actie loopt tot en met 23 juli 2013.