WIN: Bioskaartjes voor Hello, I must be going

Winacties door Redactie Ze.nl
Je kunt natuurlijk in de zomer lekker in het park liggen of aan het strand. Maar één ?dingetje?: dan moet het wel lekker weer zijn. Kak. Daarom geven wij 5 x 2 bioskaartjes weg voor de romantische comedy Hello, I must be going!
 
Dat er deze zomer genoeg leuke films in de bioscoop draaien, hebben we onlangs al laten zien. Maar naast alle grote actiefilms, is het ook heerlijk om af en toe even met een bakje popcorn naar een lekkere romantische en grappige comedy te kijken. Verstand op nul en genieten maar! Weet je alleen niet naar welke film je dan moet? Wij hebben nog een leuke tip: Hello, I must be going!
 

Het verhaal
De vooruitzichten van de gescheiden Amy Minsky zijn niet best wanneer ze op 35-jarige leeftijd weer bij haar ouders intrekt. Daarbij begint ze door alle goedbedoelde adviezen haar geduld aardig te verliezen. Maar dan ontmoet ze een jongen die net op tijd haar zelfvertrouwen weer tot leven weet te brengen.

Hello, I must be going draait vanaf donderdag 11 juli in de Nederlandse bioscopen. De hoofdrollen worden vertolkt door onder anderen Melanie Lynskey (Two and a Half Men), Christopher Abbott (GIRLS) en Blythe Danner (Meet the Fockers).

Bekijk hieronder alvast de trailer van de film!


 
Winnen
Zin om een avondje (of regenachtige middag) weg te zwijmelen en te lachen bij deze fijne romantische comedy? Het mooiste van dit alles is natuurlijk dat wij 5x2 bioskaartjes voor Hello, I must be going mogen weggeven! 
 
Om kans te maken op deze prijs dien je Ze.nl te liken op Facebook. Extra veel kans maken? Deel de actie dan op je eigen Facebook- en/of Twitter-account door op onderstaande icoontjes te klikken.
 
Klik vervolgens hieronder op de meedoenbutton! Simpel toch? De actie loopt tot en met 18 juli 2013.