WIN: Aussie 3 Minute Miracle haarmasker pakket

Winacties door Marleen_S

Dat wij een groot fan zijn van het Australische haarverzorgingsmerk Aussie steken wij niet onder stoelen of banken. Integendeel: iedereen mag het weten én ervan meegenieten. Ze.nl mag namelijk 3 Aussie-pakketten weggeven!

 
Je wordt goed verwend door Aussie. Niet alleen door de heerlijke 3 Minute Miracle haarmaskers die wonderen doen voor je beschadigde lokjes, ook met het pakket dat je bij Ze.nl kunt winnen!

3 Minute Miracle haarmaskers
Iedereen loopt warm voor het Australische haarverzorgingsmerk Aussie. Vooral vanwege de befaamde 3 Minute Miracle haarmaskers. Om de zomer aussome te beginnen, heeft Aussie wat nieuws. Hun haarmaskers zitten namelijk in een nieuw street art jasje dat niet alleen je haar, maar ook je badkamer een boost geeft.
 
Street art edition
De kleurrijke verpakking valt namelijk goed op en dat mag ook wel. De street art edition staat symbool voor de rebelse jongedame die stiekem diep van binnen in ieder van ons schuilt. Je krijgt spontaan een glimlach van de vrolijke flacons!
 
Nog vrolijker word je van de heerlijk zoet ruikende leave-in treatments die in de flesjes zitten. Dat komt door het scala aan lekkere ingrediënten, zoals Australische muntbalsem, avocado, aloë vera en jojobaolie. De street art limited edtion bevat de drie varianten Reconstructor, Frizz Remedy en Colour Mate. Met welk haarprobleem je dus ook zit, de oplossing is dichterbij dan je denkt.
 

Here for a good time, not for a long time

ZeTest

Marleen nam de proef op de som en testte de Reconstructor conditioner. Wat ze ervan vond? ?Allereerst: de geur! Ken je die mierzoete, roze kauwgom van de supermarkt? Je haar ruikt er gegarandeerd de hele dag naar. Het is eigenlijk heel handig, vooral de knijpfles is een uitkomst - geen kliedergevaar. Na het wassen masseer je deze conditioner in je haar en laat je het de hele douchsessie intrekken. Kun je ondertussen mooi je benen scrubben en scheren. Ik heb zelf een boblijn dus mijn haar wordt al gauw te zwaar. Daarom gebruik ik vaak liever geen conditioner of maskers omdat mijn hele coupe dan inzakt. Gelukkig was dat bij deze conditioner niet echt het geval. Dat klinkt als een mooi praatje, maar na het op laten drogen van mijn haar voelde mijn lokken superzacht en glansde het zowaar. Ook mijn vriend was aangenaam verrast door de lekkere geur. I like!?
 


Winnen!

Kunnen jouw beschadigde lokken wel een oppepper gebruiken? Ze.nl mag 3 Aussie-pakketten inclusief alle varianten van de street art collectie weggeven! En dat is nog niet alles, je krijgt er ook nog een leuke verrassingsgoodie bij! Om kans te maken op deze prijs dien je Ze.nl te liken op Facebook

Klik vervolgens hieronder op de meedoenbutton! Simpel toch? De actie loopt tot en met 12 juli 2013

Kun je niet wachten tot de winnaressen bekend worden gemaakt? Bij de grotere Etos-filialen kun je de leave-in treatments kopen voor maar ? 9,41.


Er is meer

Ben je een echte fashionista? Doe mee met de Aussie-winactie op Fashionscene.nl en beantwoord drie vragen om kans te maken op een echte designer dress van de Australische designers Bec & Bridge t.w.v. ? 400,- !