Lifestyle / Winacties
Winacties

WIN: Ze.nl-cupcakes van A Cup of Cake!

Voor bij de koffie, als toetje of gewoon omdat het kan: we love cupcakes. Helemaal als ze in een speciaal Ze.nl-jasje zijn gestoken! Voor onZe allergrootste fans hebben we goed nieuws. Wij geven namelijk echte Ze.nl-cupcakes weg!
 
Onze allergrootste guilty pleasure is zoetigheid. Vooral na al die diëten die we niet volhouden en dat gezweet in de sportschool hebben we wel wat lekkers verdiend zo nu en dan. De perfecte beloning? Een doos vol overheerlijke cupcakes.
 
Alsof ze wisten dat we in de nabije toekomst iets te vieren hadden (voor iedereen die onder een steen heeft gelegen: Ze.nl heeft nu maar liefst 250.000 unieke bezoekers per maand!) ontvingen we op de redactie échte Ze.nl cupcakes van A Cup of Cake. Compleet met logo en mierzoete roze topping.

Hoe ze smaakten? Zonder overdrijven: wij vonden het écht de lekkerste cupcakes die we ooit geproefd hebben. De cake was heerlijk vers, de frosting was heerlijk zoet. Een dikke 10 dus.
 

A Cup of Cake
A Cup of Cake is de zoetste online cupcakewebshop in Nederland. Als je de website alleen al opent, loopt het water je spontaan in de mond. De meest kleurrijke cupcakes kun je er uitzoeken. Van Cheecky Cheesecake tot Strawberry Sweetie, alle cupcakes zijn een echte smaakexplosie in je mond!
 
Naast cupcakes heeft A Cup of Cake nog veel meer te bieden. Ben je het zat om altijd maar weer het zoveelste boeketje cadeau te doen? Bestel dan bijvoorbeeld A Bouquet of Cake. Dit is een cupcakeboeket met bloemige cupcakes op een stokje. Bonus: de aarde in de bloempot is gemaakt van chocola, dus dat bekent extra smullen.
 

Voor ieder feestje
Ook als je voor je bruiloft iets anders wilt dan de traditionele bruiloftstaart, staat A Cup of Cake voor je klaar. Je kunt kiezen uit de bestaande cupcakes of ze speciaal in de gewenste kleur, stijl en smaak laten maken. Afgewerkt met een bijpassende versiering of een persoonlijke foto, plaatje of tekst!
 
Kortom: of je nu een bedrijfsfeestje, verjaardag of gewoon zin in zoet hebt, bij A Cup of Cake heb je een groot assortiment waar er voor iedereen wel een cupcake te vinden is. Het maakt niet uit waar je woont, de cupcakes kunnen al binnen 48 uur bij je thuisbezorgd zijn.
 

Winnen
Het mooiste van dit alles is natuurlijk dat wij 3 x 12 échte Ze.nl-cupcakes mogen weggeven! Ze worden bij je bezorgd in een super sweet koeltas van A Cup of Cake inclusief een zoete lippenbalsem en ansichtkaart.
 
Om kans te maken op deze prijs dien je Ze.nl te liken op Facebook. Extra veel kans maken? Deel de actie dan op je eigen Facebook- en/of Twitter-account door op onderstaande icoontjes te klikken.
 
Klik vervolgens hieronder op de meedoenbutton! Simpel toch? De actie loopt tot en met 2 juli 2013.
 
Als je niet kunt wachten om de cupcakes te proeven, kun je ze alvast in de webshop van A Cup of Cake kopen. EetZe!