WIN: Een barbecuefeestje voor 15 personen

Winacties door Redactie Ze.nl
Een zomerse dag sluit je natuurlijk het beste af met een barbecue. Hmmm, de lucht van doorbakken hamburgers... Mjam! Loopt het water je al in de mond? Nodig al je vrienden en familie uit, want Ze.nl geeft een compleet verzorgde barbecue weg!

 
Je weet dat de zomer echt is begonnen als de hele buurt ruikt naar bijna aangebrande shaslicks en vettige speklapjes. Terwijl de rookpluimen je uit elke tuin tegemoet waaien, wil je maar één ding: ook zo?n heerlijke barbecue organiseren.
 
BBQgemak
Maar ja, je bent helaas niet de gelukkige eigenaar van een barbecue. Geen nood, want BBQgemak maakt het ? zoals de naam het al zegt ? voor jou heel gemakkelijk om toch van je eigen gegrilde vleesjes te kunnen genieten.
 
Je kunt bij BBQgemak namelijk heel snel en simpel een barbecue bestellen. Of het nu voor de hele straat of voor een verjaardagsfeestje is, BBQgemak heeft een groot assortiment aan verschillende soorten barbecues. En is de groep groter dan tien personen? Dan komen ze je bestelling gratis bij je bezorgen!


Geen gedoe bij de slager meer, want in elk pakket van BBQgemak zijn de lekkerste soorten vlees voor jou samengesteld. Wat dacht je van gemarineerde kipfilets, worstjes, hamburgers en kipsaté? Compleet met een heel scala aan smakelijke sausjes (waar zouden we zijn zonder) en natuurlijk stokbrood.
 
Winnen
Het leukste komt nog, want Ze.nl mag namelijk een compleet verzorgd barbecuefeestje voor maar liefst 15 personen weggeven! Waarom? Nou, omdat we hopen op een prachtige zomer en daar een échte lekkere barbecue bij hoort.
 
Alles wordt voor je geregeld. Van de barbecue zelf tot borden en bestek en van tientallen soorten vlees tot bijgerechten. Enne, maak je om die enorme afwas maar geen zorgen, want BBQgemak neemt alle vuile vaat gewoon voor je mee. Hoé fijn!
 
Om kans te maken op deze prijs dien je Ze.nl én BBQgemak te liken op Facebook. Extra veel kans maken? Deel de actie dan op je eigen Facebook- en/of Twitter-account door op onderstaande icoontjes te klikken.
 
Klik vervolgens hieronder op de meedoenbutton! Simpel toch? De actie loopt tot en met 26 juni 2013.

Wil je je barbecuefeestje niet langer uitstellen? Bestel dan een barbecuepakket van jouw keuze op de website van BBQgemak. EetZe!