WIN: BE Creative Make Up beauty treatment

Winacties door Redactie Ze.nl
Vanaf 1 juni is er een nieuw make-up merk verkrijgbaar van ICI PARIS XL: BE Creative Make Up. En om dat te vieren geven we fijne prijzen weg: een aantal BE Creative Make Up beautypakketten én als hoofdprijs een BE Creative Make Up beauty treatment!
 
Het nieuwe merk BE Creative Make Up van ICI PARIS XL staat voor luxe, professionele formules, een modern design, intense tinten en niet onbelangrijk: een betaalbare prijs. Vaak biedt betaalbare make-up leuke producten, maar is de kwaliteit minder. BE Creative Make Up belooft deze kwaliteit en expertise wél, maar is toch een toegankelijk merk. 
 
Met BE Creative Make Up kunnen vrouwen zijn wie ze willen zijn en eruit zien hoe ze er willen uitzien. En dit kan elke dag anders zijn. Oftewel: Who do you want to BE today?
 

Voor wie?
Het merk is voor alle vrouwen bedoeld. Vrouwen die dol zijn op make-up, zelfstandige vrouwen, vrouwelijke vrouwen, vrouwen die geen honderden euro?s willen uitgeven aan make-up, vrouwen die de trends volgen en veeleisende vrouwen. 

De collecties
De BE Creative Make Up lijn is sinds1 juni 2013 officieel te verkrijgen bij de ICI PARIS XL-winkels en online op iciparisxl.nl. De collectie zal vervolgens nog worden uitgebreid met verschillende looks, afhankelijk van het seizoen, en er zullen ?limited edition? paletten en collecties voor de feestdagen komen. De looks maken het assortiment compleet en zullen worden samengesteld op basis van de allernieuwste trends, gespot op de catwalk uiteraard. Klinkt goed toch?

Winnen
Het allerleukste is dat we deze lancering uitgebreid vieren met jullie! BE Creative Make Up geeft namelijk drie erg fijne prijzen weg:
  • Derde prijs: een BE Creative Make Up beautypakket.
  • Tweede prijs: een groot BE Creative Make Up beautypakket.
  • Hoofdprijs: Een BE Creative Make Up beauty treatment. Je wordt door het BE Make Up team opgemaakt op de manier die jij graag wilt (dus bijvoorbeeld: Famous).
Wat je hiervoor moet doen? Beantwoord de onderstaande vraag zo origineel mogelijk:

Who do you want to BE today?

Begin je antwoord met : Today I am?
 
Het meest creatieve of leuke antwoord wordt beloond met een prijs! Succes dames! De prijsvraag loopt tot en met 20 juni 2013.