WIN: Karama gezichtsolie & dagcrème

Winacties door Redactie Ze.nl
Ouder worden is een feit, helaas ook die gevreesde rimpeltjes die ? letterlijk ? in het zicht komen. Je huid wil je daarom zo goed mogelijk verzorgen en met de producten van Karama doe je dit ook nog eens biologisch verantwoord!

 
Waarschijnlijk doet de naam Karama niet direct een belletje bij je rinkelen. Dat kan kloppen want dit merk is helemaal nieuw ? en biologisch ? in cosmeticaland. De producten van Karama zitten vol vitamine E dat je huid van binnenuit voedt. Veel natuurlijker en gezonder dus dan de synthetische stoffen die vaak worden gebruikt.
 
Respect voor lichaam en geest
Karama betekent in het Arabisch 'zelfrespect'. Het merk is er dan ook voor iedereen die respect heeft voor haar eigen lichaam en geest. Wie heeft dat nu niet? De producten zijn gebaseerd op de helende oliën die in veel oosterse landen, zoals Marokko, worden gebruikt. De ingrediënten komen dan ook van speciale biologische coöperaties die gevestigd zijn in dit land.
 
Een van de basisingrediënten van Karama is arganolie. Deze olie geeft je immuunsysteem een boost en door de natuurlijke stoffen gaat de olie ook de strijd aan met bacteriën en schimmels. Deze arganolie is verwerkt in de gezichtsolie Argan & Prickly Pear (cactusvijg) (zie linkerfoto). Deze breng je ?s ochtends aan op een schoon gezicht voor een goede basis.
 


Daarna volgt de Karama Hydrating Daycream (zie foto). Hierin zitten safraanextracten die ondervoeding en uitdroging van de huid tegengaan. Ook bevat de crème sheabutter en amandelolie die het verouderingsproces stoppen door fijne rimpeltjes en lijntjes te verminderen. We like! Het is een perfecte aanvulling op de olie en biedt extra bescherming aan de huid. Plus, je kan de crème ook 's avonds gebruiken waardoor je aan één potje genoeg hebt.
 
ZeTest
Maar... zijn deze producten nou echt zo fijn als wordt beweerd? Wij testten het uit en ja, wij zijn enthousiast! De oliën voelen heel fijn en natuurlijk aan op de huid. De eerste rimpeltjes rond de ogen zijn helaas al zichtbaar bij ons, dus hydrateren is key! De oliën ruiken heel natuurlijk en voelen lekker vettig op de huid. Voor het slapengaan aanbrengen dus, want met een glimhoofd wil je niet over straat lopen. Maar door het vettige laagje heb je wel het gevoel dat het je huid voedt, en dat is erg fijn. De dagcrème kun je prima overdag dragen. Sommige crèmes willen nog weleens een glanslaagje op je gezicht achterlaten, maar deze crème trekt goed in waardoor dit absoluut niet het geval is. Erg belangrijk! Ook ruikt de crème lekker en voelt hij goed aan op de huid. Wij zijn fan!


WIN!

Het leukste komt nog: Ze.nl mag drie setjes met daarin de hydraterende dagcrème en een cadeauverpakking met een flesje Argan & Prickly Pear olie en Almond olie t.w.v. ? 73,95 per set weggeven!
 
Om kans te maken op deze prijs dien je Ze.nl te liken op Facebook. Extra veel kans maken? Deel de actie dan op je eigen Facebook- en/of Twitter-account door op onderstaande icoontjes te klikken.
 
Klik vervolgens hieronder op de meedoenbutton! Simpel toch? De actie loopt tot en met 17 juni 2013.
 
Als je niet kunt wachten om de producten uit te proberen, kun je ze ook in de webshop van Karama kopen.