Lifestyle / Vrije tijd
Vrije tijd

8 x ergste dingen die mensen hebben gedaan in de Sims

Speelde je vroeger (of stiekem nu nog wel eens) de Sims? Dan kan het haast niet anders dan dat je deze erge dingen herkent… Just admit it, you’re guilty too. Deze 8 heftige gebeurtenissen hebben mensen met hun Sims uitgehaald.

de Sims ergste dingen

Lees ook: De leukste spelletjes voor de camping

1. Verborgen waarheid

"Mijn vrouwelijke Sim had de wens om met tien mensen naar bed te gaan. Ze had een man die kunstenaar was. Elke keer als zij een lover mee naar huis nam, liet ik hem ‘de situatie in de slaapkamer schilderen’. Hij heeft haar alleen nooit betrapt, omdat hij in zijn studio schilderde, maar ik liet hem dus steeds de slippertjes van zijn vrouw schilderen. Uiteraard heb ik de schilderijen door het hele huis gehangen."

2. Een lesbische buurt met één man

"Ik maakte een buurt met alleen maar vrouwen. Die allemaal lesbisch waren. Er woonde slechts één man. Moet je je eens voorstellen: je bent een man en je woont met alleen maar vrouwen in de buurt. Je sterft alleen, want ze hebben allemaal geen interesse in je."

3. Buurt vermoord

“Ik nodigde de hele buurt uit en liet ze in het zwembad zwemmen. Ik haalde de trappetjes weg. Doel: de hele buurt uitmoorden."

via GIPHY

4. Ontelbaar veel koppen koffie en een baby

"Hij was moe dus liet ik hem veel kopjes koffie opdrinken waarna hij constant in zijn broek plaste. Hij was alleen maar aan het huilen en werd depressief tot hij erbij neerviel. En dat allemaal terwijl zijn pasgeboren baby in de wieg lag."

5. Van Sim tot alien

"Ik creëerde een alien en liet hem zoveel mogelijk vrouwen bezwangeren. Doel: de hele Sims populatie tot aliens maken.”

6. Doolhof

"Ik maakte een doolhof op de kavel van mijn familie. Aan het begin stond een ruimte met de wc, in het midden stond een ruimte met de koelkast. Het kostte mijn Sim 48 uur om van de wc naar de koelkast te komen, en andersom."

via GIPHY

7. Een kelder vol urns

"Ik creëerde een vrouw die met mannen trouwde en ze vervolgens liet sterven. Op de dag van de bruiloft sloot ik de mannen op in de kelder en liet ze verhongeren. In haar geheime kelder stonden ongeveer twintig urns. Ze heeft nooit seks met de mannen gehad. Ze is als maagd gestorven en heeft een meisje geadopteerd. Ik heb vervolgens hetzelfde gedaan met de dochter."

8. Een kamer vol plas

"Ik wilde een sociaal experiment doen. Ik nodigde de hele buurt uit en zette ze in een grote ruimte zonder deur. In de ruimte stond slechts één wc. Ik wilde kijken of de Sims naar de wc durfden met iedereen erbij. De meesten wilden dat niet. Uiteindelijk lag de hele kamer vol met plas."

Lees ook: Zo kun je heel makkelijk valsspelen bij 30 Seconds

Beeld: iStock | Bron: Girlscene