4 X inspiratie voor geweldige festivaloutfits

Fashion door Jeanine

Als het een beetje meezit, kunnen we dit jaar nog ergens een festival meepakken. Wellicht in Nederland of misschien ergens anders. We hopen maar dat het de goede kant op blijft gaan, want wij hebben wel zin om weer een paar dagen los te gaan. Zon, cocktails en dansen met je vrienden tot het licht wordt, yes please! Is jouw garderobe wel toe aan een party upgrade? Wij helpen je!

Festivaloutfits

Lees ook: 14 x haarinspiratie voor dit festivalseizoen

Van jurkjes tot jumpsuits

Een festivaloutfit hoeft niet heel gecompliceerd te zijn. Met een paar tips kun je al veel kanten op. Vergeet vooral de accessoires niet, want die maken het natuurlijk helemaal af. Wij hebben de leukste kledingstukken alvast voor je uitgezocht. Happy shopping!

Jumpsuits

The best of both worlds: een complete outfit in één kledingstuk, da’s pas makkelijk. Ga jij voor super sparkly of juist classy?

 

Flared jeans met topje

Houd jij meer van een fijne, lange broek? Een flared jeans met een bralette of topje is echt een top combinatie. Niet te warm, hartstikke stijlvol en lekker makkelijk.

Accessoires

Als je iets niet mag vergeten, zijn het de accessoires. Sieraden, haaraccessoires, riemen: het maakt een outfit helemaal af. Ook bucket hats, petten, tassen, zonnebrillen en andere hoeden kunnen je look helemaal opfleuren.

 

Jurkjes & rokken

Het hoeft allemaal niet zo moeilijk te zijn. Een mooie jurk met een split, een zwierende wikkeljurk of een lange rok met een topje en boots. Daarmee steel je sowieso de show!

 

Lees ook: Kleding tijdens warm weer: dit is wat je wel en niet moet doen