Muggenvrij slapen én een kamer die lekker ruikt? Gebruik een aroma diffuser!

Wonen door Jeanine

In de zomer is het zó lekker om ‘s nachts je raam open te zetten. Extra zuurstof en een fris briesje waardoor je kamer een beetje afkoelt, dat willen we! Maar als er iets vervelend is aan de zomer, dan zijn het toch wel de muggen die zich overal lijken te verstoppen. Daar kun je dus heel makkelijk korte metten mee maken: met een aroma diffuser!

Geurwolkje aroma diffuser tegen muggen

Lees ook: Steeds puistjes op je kin? Dit zegt het over je gezondheid

Minder muggen met een aroma diffuser

Heel leuk hoor, die zomer, maar die muggen maken het allemaal wat minder plezierig. Je hoeft je raam maar even op een kiertje te zetten en er zitten zo een paar muggen binnen. Op het moment dat je dan eindelijk in slaap valt, word je opgeschrikt door een irritant en hoog gezoem. Je kunt jezelf natuurlijk helemaal insmeren of -sprayen met anti-insectenspray. Naast dat het spul niet altijd even lekker ruikt, is het vaak ook vrij chemisch. Wist je dat er een veel makkelijkere (en natuurlijkere) manier is om van muggen af te komen? Je hebt alleen maar een paar druppels etherische olie en een aroma diffuser nodig!

Wat is een aroma diffuser?

Met een aroma diffuser wordt geleidelijk aan water verdampt, wat de luchtvochtigheid op peil houdt. Ideaal als je vaak last hebt van hoofdpijn, een droge keel of rode ogen. Daarnaast zuivert hij ook de lucht én dient hij als geurverspreider. Voeg een paar druppels van een etherische olie eraan toe en je kamer ruikt direct heerlijk. Het geeft een boost aan je immuunsysteem én aan je humeur, want de heerlijke geurverneveling zorgt ook voor een fijn sfeertje. 

Geurwolkje aroma diffuser tegen muggen

Muggenvrij slapen

Een aroma diffuser van Geurwolkje staat niet alleen mooi in je slaapkamer, maar jaagt ook nog eens de muggen weg. Het is de makkelijkste en gezondste manier om van die irritante beestjes af te komen. Muggen hebben namelijk een hekel aan etherische oliën, en dan met name bergamot, sinaasappel, lemongrass of eucalyptus. Je kunt ook een speciale samengestelde olie van Geurwolkje gebruiken, zoals morning daisy of zomerbries. Je kunt de diffuser het best minimaal een uur voordat je gaat slapen aanzetten. Het werkt nog beter als je de diffuser een paar uur of zelfs de hele nacht aan laat staan. Voeg vijf tot zeven druppels etherische olie toe, zet de deur op een kiertje, doe de lampen uit en voilá: de muggen zullen als sneeuw voor de zon verdwijnen.

Geurwolkje voor een fijne prijs

Je humeur krijgt een heuse boost van de etherische olie, maar dat is niet het enige. De diffusers van Geurwolkje zien er namelijk ook nog eens heel mooi uit. Door het minimalistische ontwerp staat de vernevelaar in ieder interieur wel goed. Wil jij ook een aroma diffuser die er ook nog eens leuk uitziet? Met de code ZE10 krijg je nu 10% korting op een Geurwolkje. De code is tot 2 augustus geldig. Goede reden om er eindelijk eentje aan te schaffen!

Geurwolkje aroma diffuser tegen muggen_01

Lees ook: 5 niet-uiterlijke kenmerken die jou enorm aantrekkelijk maken