Lifestyle / Media
Media

Deze handige lippenstift hack helpt tegen wallen en donkere kringen

Zeg maar dag tegen je donkere kringen! Met deze hack kun je met een lege lippenstift dé anti-wallen stick creëren. Het voelt lekker fris, je kunt het bewaren voor meerdere keren gebruik en het is binnen no time gemaakt. Klinkt niet verkeerd, toch?

lippenstift hack anti-wallen

Lees ook: TikTok'er gaat viral met effect van eten op haar outfits

De lippenstift hack

Je kunt met oude lippenstift een perfect oplossing maken tegen wallen en donkere kringen. Wat heb je ervoor nodig? Je hebt water, een oude lippenstift die (bijna) op is en een vriezer nodig. Tip: zorg dat je een klein lepeltje bij de hand hebt. Zo kun je makkelijk de overgebleven stukjes eruit halen. Het is niet erg als er nog wat restjes overblijven.

Nieuwsgierig naar het resultaat? Check het TikTok filmpje of bekijk de Instagram post. Volg je ons?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Ze.nl (@ze.nl)

Hoe werkt de hack?

Haal de restjes lippenstift uit het kokertje. Zodra je de resten hebt verwijderd, maak je de lippenstift schoon onder de kraan. Vervolgens draai je de lippenstift helemaal naar beneden, zo kun je het water er goed in laten stromen. Draai of druk stevig de dop dicht.

De laatste stap: leg de gevulde lippenstift in de vriezer, voor ongeveer twee uurtjes. Haal eruit, draai voorzichtig omhoog en smeer de ijskoude stick elke ochtend onder je ogen voor een frisse blik.

Lees ook: Kijkers gruwelen van Help, mijn man is klusser: 'Horrorfilm is minder eng'