Lifestyle / Media
Media

Kijkers gruwelen van Help, mijn man is klusser: 'Horrorfilm is minder eng'

Na dertien jaar Help, mijn man is klusser is presentator John Williams heel wat dwarse mannen en hun wanhopige vrouwen tegengekomen, maar de aflevering van gisteren spant de kroon. Op Twitter gaat het helemaal los, kijkers zijn in shock door wat ze zien.

help mijn man is klusser

Lees ook: VIDEO: Laura Ponticorvo onthult geslacht van kindje met gender reveal

Gevaarlijke situatie

Het klassieke scenario van Help, mijn man is klusser is ook bij het koppel Brenda en David van pas. Al maanden leeft het gezin in een bouwput. Man David weigert ook maar een poot uit te steken om iets aan de verbouwing te doen. Vrouw Brenda zit met de handen in het haar. Zij en haar kinderen slapen in een bouwval tussen de open elektra. Als er niet snel iets gebeurt, pakt ze haar biezen. "Hi John, ik ben radeloos. Alsjeblieft, help ons", smeekt Brenda in de video aan John. 

Horrorfilm

Kijkers zijn geshockt door de situatie van Brenda en David. Volgens twitterende kijkers is de rampzalige verbouwing niet de enige reden dat Brenda wil vertrekken. Dat haar man het hele huis vol camera's heeft gehangen helpt niet mee. David kan haar continu in de gaten houden. Sommige twitteraars menen dat Brenda bang is voor haar eigen man. De tweets vallen niet mee...

 

Lees ook: Becca (23) heeft één borst vanwege zeldzame aandoening

Beeld: RTL