Nostalgische filmtip: Scary Movie 3 staat nu op Netflix

Media door Laura D

Onwijs flauw en helemaal niet zo eng, naar de Scary Movie-films uit de 00's blijven heerlijke klassiekers. Nummertje 3 is sinds deze maand op Netflix te bekijken. Komt goed uit, want dat is de leukste uit de 5-delige reeks. Wij leggen je precies uit waarom je deze vanavond écht even op moet zetten.

Lees ook: De 8 meest aangrijpende waargebeurde verhalen op Netflix

Scary Movie

Hoe zat het ook al weer? De Scary Movie-filmreeks is eigenlijk een parodie op allerlei bekende horror-, sci-fi en thrillerfilms uit Hollywood. Elke Scary Movie bestaat uit een hele reeks verwijzingen naar deze genres. De acteurs spelen op een grappige manier het plot en de personages na. Ze maken eigenlijk de films gewoon belachelijk. En daarbij blijft niets gespaard. Inclusief donkere humer, seks en allerlei gore scenes.

Vervloekte sextape en graanvelden

De derde film gaat over Katie en Becca. Zij vinden een sextape, waarvan het blijkt dat-ie vervloekt is. Ze overlijden allebei zeven dagen later onder vreemde omstandigheden. Ook ontdekt Tom Logan samen met zijn broer George rare cirkels in hun graan. Cindy Campbell besluit hier een reportage over te maken. Dan wil iemand ineens de vervloekte videoband op TV uitzenden. Tom, Cindy en George moeten nu samen met de president de wereld zien te redden.

via GIPHY

Netflix

De derde film bestaat uit parodies van bekende films als The Ring, Signs en 8 Mile. Er komen ook een paar verwijzingen naar The Matrix in voor. Lekker nostalgisch dus! Wil je zien dus!

Lees ook: Harry Potter meets Game of Thrones: dit is de nieuwe serie Shadow and Bone