Lifestyle / Media
Media

Harry Potter meets Game of Thrones: dit is de nieuwe serie Shadow and Bone

Vorige week verscheen de nieuwe Netflix Original Shadow and Bone op Netflix. De boekverfilming was al behoorlijk gehypet door fans en stond in no time op de tweede plek in de top 10. Dat is natuurlijk niet zonder reden. Bereid je voor op een fantasy verhaal die je in één bingesessie uit wilt kijken...

shadow and bone

Lees ook: Mysterie opgelost: dit is Sophies vader in Mamma Mia!

Shadow and Bone: het verhaal

Een koninkrijk is getroffen door een reusachtige ramp. Er is een grote donkere wolk over het land getrokken. Hierin zitten allerlei dodelijke monsters, die het land in tweeën splitsen. Dan komt het meisje Alina Starkov erachter dat ze speciale krachten heeft. Zij wordt nu de sleutel om de geheimzinnige vloek op te heffen. Maar daarvoor moet ze eerst een bizarre training doorstaan. En natuurlijk krijgt ze een stiekeme affaire met de sexy bad guy… Gaat ze de wereld kunnen redden?

Netflix

De Netflix Original is gebaseerd op de gelijknamige boekenreeks. De acht afleveringen duren allemaal ongeveer een uur. Perfect om in een weekend te bekijken dus! Vond je het fantastisch? Er is een hele grote kans op meerdere seizoenen. De makers van de serie praten zelf al over een tweede seizoen. En de boekenreeks is een trilogie: genoeg materiaal voor een volgend seizoen dus… We’ll keep you updated.

Lees ook: Goed nieuws: De spin-off van How I Met Your Mother gaat door!